Blogiarhiiv

kolmapäev, 20. juuli 2011

AMETNIK JA RAHVAS 12 - JÄNESE RADA

Midagi ehitades pebki ette nägema ka edasised kulud. Muidu ju tegemist mahavisatud rahaga? Ja raha mahaviskamine peaks olema taunitav?

http://www.tartupostimees.ee/501828/suvepilt-janese-rajal-jaab-iga-kraaviga-matkajaid-vahemaks/

Kindlasti võiks leida võimaluse lagastajate trahvimiseks, küll siis ka kõlakas sellest levib, nii et teinekord ehk juba mõeldakse, enne kui midagi tehakse. Tahaks nii kuulda ka seda, mis saanud Ilmatsalu silla põletajast!?

Kuid korda tuleks see rada teha ja lausa koolides kohustuslikuks õppetükkide raames läbida. Peale enesetäiendamise ehk osatakse siis ka looduse puhtust hoidma õppida.

3 kommentaari:

  1. Fact on see, et on keelatud liikuda üle 10m emajõe äärest.


    Seaduse silmis pole olemas rada nimega Jäneserada. Et rada eravalduses luua peab raja tekkitaja soetama vajalikud kooskõlastused. Mina olen 100% kindel, et vajlikud kooskõlastused pole. Mul on isegi tõendid selle kohta.

    Seda õeldud, emajõe ääres on lubatud liikuda ainult seaduses ettenähtud korral. Paluks Teilt inimesi mitte eksitada selle väidega, et matkarada on olemas. Matkaraja mõiste annab inimestele arvamus, et nendel on lubatud liikud rohkem kui 10m kauguselt emajõe äärest.


    kordan....Fact on see, et on keelatud liikuda üle 10m emajõe äärest.

    VastaKustuta
  2. oi,oi,oi... tuleb välja, et Jänese matkarada on ebaseaduslikult tehtud!!!!


    Seadus sätestab, et omavoli on karistatav.


    mina sinna enam

    VastaKustuta
  3. Ei saanudki päris hästi aru, milles mure? Kas Te Eestis kuskil matkamas või puhkamas käite? Kas on ebamugav kui igale poole ei pääse?
    Alati võib ka teiste heaks midagi teha!?

    VastaKustuta