Blogiarhiiv

reede, 1. juuli 2011

ILMATSALU MATKARADA

Rongiga Külla Eestimaale 3 - Ilmatsalu teemas kirjutasin põlenud sillast!
http://www.tartupostimees.ee/482946/peolised-suutasid-linnutee-silla/

Kirjutatakse, et autodega raske ligipääs. Muidugi! Ainult, et mitu aastat tagasi tegin ettepaneku varustada Päästeamet hulga ATV-dega, milledel peal veepaak ja seadmed. Nüüdseks neid vist natuke muretsetud, aga kus need on? Ja miks endiselt Päästeamet millestki aru ei saa ja kohale ei oska tulla? Meil põles naabruses üks maja maha, siiani aga Päästeamet tegeleb adressaatide digitaliseerimisega ja vald pole suutnud sissesõiduteedele konkreetseid viitasid paigalda. Kuigi konkreetsed ettepanekud tehtud. Teosammul edenevad meil asjad!
Muide, tookord kirjavastus oli tore ümmargune, aga otsesuhtlemisel selgus, et asjaga tegeldakse aastaid ja lõppu ei paista ikkagi...

Margus
29.06.2011 09:34
Milliseid väärarenguid siiski me ühiskonnas on.
Ajuhälbega, mõttelage, ilma hariduseta inimkõnts, kelle ainus eksistentsi mõte on vegeteerimine ja parasiteerimine ühiskonna arvel.

Noh, pani ta selle põlema, kas see tegi tast kõva mehe? Ei teinud, see tegu tegi sellest anonüümsest ebardist ka argpüksi. See "kõva mees" on tegelikkuses armetu saast, kes julgeb teha liiga ainult endast nõrgemale ja haledaid "vägitegusid" toime panna ainult siis, kui keegi peale sõprade ja oma sama lolli tibi ei näe. Pärast siis hea lällata, et "tra-ma-panin-selle-põlema-na**ui-mine-pe**e-kus-oli-kino-raisk" 
 
Absoluutselt nõus sinuga, Margus!
Sellised raiped tuleks panna pokri just niikauaks, kuni on kohale jõudnud, et on kõnts! Ja kui pole tähtajaks kohale jõudnud, siis tuleb lõpetada maksumaksja raha raiskamine... Sest ma olen tülpinud sellise kõntsa hektarite viisi nägemisest igapäevaselt!


Aga miks ikkagi meil päästeüksused nii mannetud? Muidugi, oma mõju ka sellel, et tulumaks valimisvõidu nimel aina allapoole kistakse ja päästekomandosid vähendatatakse! Nii et kes taas süüdi? Või nagu alati, süüdi pole keegi milleski!?

Kui aga läbipääs raskendatud ja süütaja juhtub seetõttu auto alla jääma, siis pole hullu! Igal oinal ikka oma mihklipäev! Peaasi, et Päästeamet õigel ajal õiges kohas oleks!

2 kommentaari:

  1. Vat tahtlikke sarisüütajaid ma ka ei kannata.Milline inimene teeb nii et läheb teise vara meelega rikkuma?Alles öhtulehes artikkel oli kus kiviölis süüdati meelega pensionäride kortereid pölema ja vaevalt pererahvas haiglasse viidi kui pätid juba vargil olid!??Mis ühiskonnas me elame?

    VastaKustuta
  2. Tänud Pirtsu!
    Ühiskonnas, kus räägitakse turvalisusest ja muust ning samas vähendatakse tulumaksu, vähendades sellega ka turvalisust. Otsustajate turvalisusele ega kodurahule ei avalda mõju matkaraja silla põletamine ega ka väikelinna pensionäride varade riisumine!

    VastaKustuta