Blogiarhiiv

teisipäev, 26. oktoober 2021

Riho Sibula Rauast Tee, Swedpanga hoolimatus ja homoäärmuslus. Jaan 2014.

Saturday, December 20, 2014

Rauast tee ja Riho Sibul sõpradega Haapsalus.


Imeilus kontsert! Tänud, Riho Sibul, Ulla Krigul,  Vladislav Korzhets ja Peep Veedla! Väga oleks tahtnud, et kuulajaid olnuks veelgi rohkem! Kuid kogu muusikavalik ja Vladislavi jutt oli ilus. oli tunda, et see läks kuulajaile hinge. 








Kindlasti võinuks rohkem olla lapsi! Maailmavaate kujunemisel on tähtis, et vanemad tooks nad ka ilusa muusika juurde, mitte lastes kõigel isevoolu teed minna. Kunagi ei tea, kui väga võiks lapsele selline kontsert sellises sobivas kohas hinge minna ja palju meil siis lapsed päris orelit kuulda saanud! Ei ole midagi võimsamat orelist! Eestis kirikutes oreleid küllaga ja seega võiks olla meie üks märksõna "orelimuusika riik"!








Loodan, et tradistioon järkub ja just orelimuusika jõuaks taas tee inimeste hinge!
Ja veel, kahjuks linki mul piole, kuid uuel plaadil olemas väga ilus lugu - "Rauast Tee"!
 
**********************************************
 
 

Sunday, December 21, 2014

Ei läinudki palju mööda kui "hoolivus" kadunud!

Vähemalt on nüüdseks selge, et homod OMA läbisurumiseks saavad raha ja väga tugevat tuge. Poliitikud koogutavad nende ees, nüüd siis ka pangad või vähemalt üks pank! See teguviis on nii häbiväärne, et sõnu ei ole! Tehakse annetus, aga kui selgub, et sõnast "missioon" on erinev arusaam, siis nõutakse viivitamatult annetus tagasi!


Pangad põlevad, saksad surevad! On see uus laul?


Kas meenub mõni juhus kui Swedpank sama kiiresti vabandas?

http://www.postimees.ee/3033293/swedbank-tegi-klientide-nimel-annetuse-saptki-tunnustanud-sihtasutusele

Homod rääkisid ju ikka võrdsest kohtlemisest! Kus see nüüd on? Kui keegi toetab nende "vastaseid", siis lastakse kõik jõud käiku? Mul on ülimalt kahju, et nad ise senise rahuliku kooseksisteerimise asemel asuvad oma diktatuuri ehitama. Ja proovigu keegi mind homofoobias süüdistada. Seda ei ole, on vaid vastuseis räigele pealetungile. Milles on süüdi nüüd vaid kampused jt.

 

2 kommentaari:

  1. Äärmuste kokkupõrkes kohtab tasakaalukat mõistmist harva. Ka siis kui mõnes grupis lausa provokatsioone õhku visatakse.
    Kui kooseluseaduse järgne ajastu tõi mitmeks aastaks esile äärmused, oli see nagu tõe kriteerium. Tulemust aga pole, sest ka hiljem ei oska osa pooli kuulda ega mõista. Tõenäoliselt võib sellistelt äärmuslastest oodata sekkumist tavainimese traditsioonidesse ja üsnagi ohtlikult kuni otsese ja füüsilise sekkumiseni. Homoparaadidki tõestavad seda. Seega, parem ongi mitte sekkuda feisbuugis ega mujal. Harmoonia sõnades, hüsteeria tegudes.
    Näide https://elu24.postimees.ee/7311839/jaak-madison-ja-sten-talivee-laksid-raksu-jaak-palun-ela-lihtsalt-oma-elu?utm_campaign=share-buttons&utm_content=7311839&utm_medium=social&utm_source=facebook.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud!
      See, mis selle harmoonia ja armastuse taga peitub on nägijatele teada. Konservatiividel on omad vead nagu kõikidel inimestel, aga nad on inimesed. Traditsiooniliste tõdede ja emotsioonidega. Valmisolek kellelegi kõrri karata neil puudub, erinevalt neist äärmuslastest.

      Kustuta