Blogiarhiiv

pühapäev, 24. oktoober 2021

Oh seda ahnust! Aug 2013

 

Friday, August 2, 2013

Oh seda ahnust!

Inimesed, ärge olge ahned! Ärge püüdke reedeks miljonäriks saada, see nagunii ei õnnestu!

http://www.tarbija24.ee/1311136/lugejad-maanteeaarsed-kauplejad-on-liiga-ahned

Nagu lugeda võite, tähendab Teie ahnus seda, et edaspidi ei peatuta Teie ega kellegi teise juures.


Nende peipsi sibulatega on sama häda. Müüjatel häda, et ei osteta, kuid millised hinnad on? Ühe korra käid sibulapäevadel ära ja rohkem ei lähe. Nemad istuvad ja müüvad oma koduväravas, transpordile ja reklaamile suurt ei kuluta, kuid ostjad sõidavad ise pika maa maha, et pisukest kogust osta. Suurema koguse korraga ostmisel võiks hind väiksem olla, kuid müüjate poolt ei ole mingit kaupelmisruumi, silmis sirab dollariuim. Ühe-kahe nädalaga tahetakse miljunääriks saada. Kui hind liialt kallis, võidki oma sibulakuhila otsa istuma jääda.

Eks talumehed taha kah nautida Selveri juhataja tundmusi - küsida kauba eest tõsist hinda nii et ostasoovija silmad suureks läheks nagu tõllarattad. Hea tunne näha.
Ausalt öeldes olen ise ka mitu korda pidama jäänud et kartulit või porgandit tee äärest osta. Või maasikaid. Kahju küll öelda aga sel aastal ei ole mitte midagi ostnud - tõesti kõik hinnad olid liiga krõbedad ja jätsid turuhinnad juba varju. Ühest küljest see küll mind ei tapa aga teistpidi - ma ei ole oma raha peale vihane. Teiseks, teades hindu saan ju mõnest kohast kolmandiku odavamalt. Milleks siis ma üldse peaks teeäärest ostma.


egas keegi vingugi,lihtsalt üllatav on meie müüjate ahnus.Üleriigiliselt ka kõik paika pandud-kui kaup ei lähe,müüginumbrid vähenevad-tarvis hinda tõsta!
Pole ise eriti müügiga tegelenud,kui jääb õunu üle,panen tänava äärde ja kes soovib,see võtab.Mis nad puu all ikka mädanevad.Minul kasud sees,saan puu-aluse puhtaks ja kel õunapuid pole,saab mõne õuna.
Siin jah,peipsiäärsed kurtsid(eelmisel aastal)et sibul ei lähe.No kui ei lähe,järelikult tuleb hind sinnamaale viia,et läheks...Aga ei,papi ütles,et tarib komposti!!!Vähemalt papil hing rahul-ei pidanud odavalt ära andma...



Loe ja imesta. Hernes 4-8 euri :O Mõned aastatd tagasi kasvatasin ka suviti herneid ja müüsin tee ääres. Väga värske hommikune kraam, korralikult jahutatud ja väga head magusad herned ja kilo eest küsisime maksimum 2,5 euri, õhtupoolikust läks juba 2€ peale. Vahel müüsime ka 1€-ga kui kaupa rohkem oli. Kallimalt poleks mitte keegi ostnud, 8 euri on ikka ulme. Väga ei tahaks uskudagi, et keegi sellist hinda küsib, peab ikka ahne olema küll...

Iga inimene jätab jälje ja kas tulemus hea või kehv, sõltub eelkõige ikka temast, mitte ostjast...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar