Blogiarhiiv

pühapäev, 5. detsember 2021

Tallinna Linnatransport ja Elron lumes.

 

 
Tegelikult mõte minna lihtsalt korraks värsket õhku hindama. ja ka lund nautima muidugi. Ja osa pilte ongi mul siin, sellised detailiderohked killukesed.
 
 
 
See kõik ON võrratu ja ma pole lumes sumpamise vastu, otseselt. Ning kange tahtmine minna ise majaesist rookima, aga ei riski enam, need ajad on vist möödas. Üks mõnusamaid tegevusi ju üldse!



 
Siiski tahtsin vaadata kahte kohta. Kus ametnikud on inimeste pärast hoolitsenud ja paigaldanud trammitee märgigi, et uljalt trammi ette ei astutaks. Mullu oli lund vähe, siiski sai paaril korral küsitud piltide toel, miks lumi rookimata. Tänavu Kõlvart lubas, et kõik saavad palka juurde, aga ehk peaks kellelgi hoopis palka vähemaks võtma? Kõlvartist alates?

 
Jah, lund paari päevaga väga palju tulnud, aga võiks ju eeldada, et labidamehed kasvõi ÜHE KORRA siia jõuaks? Kahelt poolt märki peaks ju olema tegu ikkagi ÜLEKÄIGUGA? Või lahterdavad ametnikud selle millekski muuks?


 
Näe, söögikohtadesse igaüks ei pääse, saab aga õues einestada, hihi.... 
Tegelikult ilus muidugi.

 
Ja vähemalt siin üks väike raktur tegi usinasti tööd.


 
Elroni ja Eesti Raudtee puhul tuleb aga taas kummardada sügavalt meelekindluse ees - 8. teel seisval rongilt kahelt poolt uksi avada ei saa. Huvitav, üks perroon olla vähe, kui jutuks variant, kus 2 teed kõrvuti + perroon jne. Siinkohal aga pole oluline, et vaid üks perroon? Kui peaks olema vajalik ümber istuda 9.teel seisvale rongile? Perrooni laius ei vasta nõuetele? Ei saa aru....

 
Valgusfoorid on tööle saadud. Küll aga on avattud ka see perroon, kuigi rongi sellelt küljelt ei pääsenud. Milleks sundida inimesi minemanuppe niisama näppima?




 
Ka siin on endiselt vaid väike paberilipakas, mida keegi ei märka ja ikka püütakse minna 3. teel sõitvale rongile siit poolt. Et ehk kui on mingi käkk tehtud, siis MITTE MINGIL JUHUL EI TOHI MIDAGI PARANDADA? Kas Elroni juht saabki ehk boonus meelekindluse eest? Muidu ju ikka hakkaks kuulama ja mõtlema, millalgigi?


 

 
Ja siin siis teine koht, sisuliselt veelgi võimsam ülekäik! Kui poleks rada sisse tallutud, peaks trammiteed ületama sõiduteel? Äkki paneks siia talvel torutõkked, sest sõiduteed pidi ju tõesti saab liikuda? Miks tallutakse ära ilusad lumehanged?


 
Ja ikkagi on paar päeva ilusad! Ja lustlikud lastele. Isegi koertele, sest äge oli vaadata, kui mõni paksus lumes sumpas!

 
Kinnisvara ärimehed sõitsid aga Malediividele.... 

***************************************

07.12.

Pean lisama veel ühe olulise asja Elroni suhtes. Olen ju alati olnud täiesti objektiivne, kiitnud või laitnud seal, kus see õigustatud.

Viimasel ajal on nad jaganud postitusi HOOLIMISEST ja kutsunud üles ÜKSTEIST HOIDMA! Kuigi üks konto mul blokitud, siis teiselt sain kommenteerida ja kuna HINNATÕUSU postitust veel polnud, tegin seda hoolimise postituse all. Ikkagi maksumaksja ja Elroni kontor saab palga ka minu maksudest või piletiostmisest!?
Postitasin, et kas uute hindade raames on nüüd lõpuks olemas ka 50% SOODUSTUSEGA PEREPILET!? Sulaselge hoolimine ju, seda enam, et Elron oma postitustes ka peredest rääkis! Vastust ei jõudnudki ära oodata.

Täna lisasin aga uue sõiduplaani teema juurde lingi, et Kiviõlis on nüüd ühispeatus ja mitmed bussidki rongidega ühendatud. Ise ju ajan seda asja aastaid, et rohkem inimesi saaks rongile ja rongist bussile ning KASVAKS ELRONI REISIJATE ARV! Tõsi, lisasin, et Elroni uues sõiduplaanis endiselt KÕIK aastaid teadaolevad puudused ikka veel kõrvaldamata!

Sain bloki! Ja nii, et isegi info paremaks levitamiseks postitusi jagada ei saa! Ülimalt häbematu ja lapsik muidugi! Niisugune on siis maksumaksja kulul kõrgepalgalise kontori suhtumine tegelikult reisijatesse!

**********************************

23.12.

Muutusteta!
 

 

*******************************************************


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar