Blogiarhiiv

esmaspäev, 25. oktoober 2021

Peatuskohad Haapsalu maanteel. Nov 2013.

 

Saturday, November 30, 2013

Peatuskohad Haapsalu maanteel.


Seni kuni ma Kärmes Küülikus maiustasin seafileega sibulamoosis, mõtlesin ikka ja jälle teeäärsetele peatuskohtadele.


Tagasiteel saigi põigatud kahte kohta. Mati Pubi Maja või mis järjekorras siis kirjutada, polegi ehk nii oluline. Aga tundus mõnus, menüü on rikkalik. Natuke jõudsin ka uurida, et palju peatub ka turismibusse, mitte alati just priskeid praade sööma, vahel lihtsalt kohvi-saiakest. Ja otse loomulikult on ikka küsimuseks ka "metsapeatus". Nii et mil moel seda tehas, aga küllap peaks omavalitsus või Maanteeamet toetama millegi juurdetegemist, alati peaks ju saama kokkuleppele, mingi lisatasu eest nende hooldus jne. Poleks sealgi paha muidugi mingite kohaliku kauba müügilettide olemasolu või ehk kiosk. Küll kiputakse rääkima, et siin-seal võiks olla kohalikku kaupa, edenemist aga vähevõitu.. Siin oleks võimalusi kindlasti rohkem, sest olemas ka bensiinijaam, gaasi müük jm.







Üks tore koht tundub olema ka Laitse loss. Maantee ääres küll viit selle kohta, kas aga turist teab, et seal ka söögikoht? Ja päris uhke teine!








Ja ikkagi tulnuks tagasi rongiga....
 

2 comments:

  1. Kus kandis asub see Laitse loss?? Ma pole kuulnudki ausalt öeldes ja turistina ma ei teagi kodumaal köiki ilusaid kante-keefiritissid kölavad huvitavalt pohlakastmega :D:D

    Reply
  2. On üks kunagine suvilarajoon, aga seal uhke loss! Ma ....võtaks ka need pohlad seal keefiris....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar