Blogiarhiiv

laupäev, 4. detsember 2021

Viimane hommikune rong Pärnusse ja bussiga Kilingi-Nõmmele. Dets 2018.

 

Pühapäev, 9. detsember 2018

Viimase hommikuse rongiga Pärnusse.


On käes see kurb päev, kui Pärnusse sõidavad viimased rongid.








Ei meeldinud see paljudele reisijatele, kes juhuslikult sel päeval sõitsid. Ammugi neile, kes spetsiaalselt tulid rongi "ära saatma".




Oli ka sõitmas raudteefänne Soomest.















































































 
 

Pühapäev, 9. detsember 2018

Kilingi-Nõmme.


Kurradima kahju! Sõistin bussiga Kilingi-Nõmmele, aga fotoaparaat on jukerdanud ja pooled pildid ei jäädvustunud. Kaart oli vist pesast veidi väljas. Nii jääb siia üles panemata ka Kilingi-Nõmme jaama pilt!
Aga sõitjaid oli palju, tegu oli Viljandi bussiga, seega ka tasuta.


Aga Kilingi-Nõmme mulle meeldis! Muidugi, bussiliiklus vajaks ka siin parandamist. Kui sõitsin pühapäeval Pärnust uue "rongbussiga" tagasi, siis kohtusin PÜTK-i vanemlogistiku Avo Rahuga. Tema üks põhjendus, miks seda raske teha, olevat see, et bussijuhid elavadki üldiselt ise linnades. Pakkusin varianti, kus hommikul tühje otsasid ei sõidetaks. Kilingi-Nõmmes paistab, et sellega probleeme pole, sest hommikul väljub sealt mitmeid busse, ju siis bussijuhidki elavad hea meelega seal. Ning üldiselt on Kilingi-Nõmmel bussiliiklus üpris hea, mured rohkem väikeste kohtadega.















Pärnusse tagasi sõites põikasin ka Punapargi külla.




















Ka Pärnu suunas sõitis väga palju rahvast. Oleks juba aastaid tagasi ka siit bussid olnud seotud rongidega, olnuks ka rongides rohkem sõitjaid. Nii et rongi kadumine paljuski tegematajätmiste tõttu.




















Uuluski näha, et parklad teeääres ääretult vajalikud.




Mingi parklamoodi asi enne Pärnut. Pidavat olema metsaalune täiesti ära lagastatud. Kuni "kollase vedelikuga pudeliteni" välja. Riik absoluutselt ei hooli inimestest?




Kas siin lõpuks jätkatakse selle ehitamisega?




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar