Blogiarhiiv

laupäev, 3. märts 2012

HAIGESTUNUD EESTI!?

No tõesti, kaua võib? Rääkida midagi paljudest hääletuskohtadest ja neti mitteusaldusväärsusest ning kulutada selleks (küsitluseks) rohkem raha kui lasteaedade remondiks? Ansipit võib ju kiruda, aga teha midagi nii lolli!? Selleks on võimeline vaid üks inimene...
Ets küsis PRIA-lt raha toetuseks. See keeldus. Sest ei saanud aru, miks raha vaja VILJApeksumasina soetamiseks...

Mõtlen ika jälle ja jälle. Inimesed, ärge selliste poliitikute poolt tulevikus mingil juhul hääletage! Tasuta ühistransport mingil moel mõeldav, kas õige, seda raske öelda. Kuid lihtsalt raisata raha ja väga suurt raha...

http://www.tallinnapostimees.ee/758786/tallinn-kulutab-hiigelsumma-naiivse-kusimuse-esitamiseks/

5 kommentaari:

  1. No meie riik pole vist kunagi normaalne olnud-eriti väljamöeldud kulukate sigaduste suhtes?? Kas taas küsitlus toimub maksumaksja rahast?? Pangu siis normaalne ühistranspordi hind-vahet tegemine käib selle sissekirjutuse ümber aina- mina ei hakka end selle pärast pealinna sisse kirjutama et odavamat kuupiletit saada!!!

    VastaKustuta
  2. Tänud, Pirtsu!

    Loe, kui palju kulub mõttetule küsitlusele.
    Aga vahetegemine elukoha järgi on üldse sigadus.

    VastaKustuta
  3. Lugesin seda värki-kroonides 4milli- nagu oleks selline vaba raha saadaval seal?? See köik meie teenitud raha ju!!

    VastaKustuta
  4. Ei, Ets arvab, et tema teenitud!

    Muidugi on see lausa kuritegelik raha laristamine! Aga ega meil ju ei peagi sellistel puhkudel vastutama. Siiani tihti nii on olnud.

    VastaKustuta
  5. Siin riigis käibki nii et köik elavad kellegi teise arvelt-muuudmoodi ei osata ega viitsita vist enam?? Kas keegi tehakse paljaks vöi elatakse kukil!!

    VastaKustuta