Blogiarhiiv

neljapäev, 15. märts 2012

TÄIELINE EESTI VABARIIK!


Üks parimaid asju Kanal 2-lt!
Isegi kui minister tunneb, et mõned asjad käivad (priske?) rahakoti pihta, ta ütleb mõne REPLIIGI!? Ei ole selgroogu niipalju, et asi valitsuses käsile võtta!? Täieline Eesti Vabariik on justkui vaid ärimehe jaoks, kes hirmuga mõtleb isegi kahe lapse peale???

http://www.reporter.ee/2012/03/14/perepilet-on-kui-paljulapseliste-perede-togamine/

Kui meie ministrid on võimelised vaid repliike ütlema, kas siis selles riigis üldse midagi võiks muutuda? Miks ei tõsteta küsimus valitsuses üles? Muidugi, ministripalgaga lihtsam puhkamas käia, mõne pere lapsed pole aga veeparadiisi saanudki! Kurvaks teeb ja viha tekitab! Kas peaks keerama ümber (poliitikute?) autosid või põlema panema rikkurite elamurajoone? Millal ükskord jõuaks pereväärtused kohale paljulapselistele ministritele või üldse reaalne elu? Mis tähendab pere poliitikuite jaoks? Mingit vaevatut metroseksuaali, kelle mõttemaailm haigem kui oodata võiks ja kes kaebab koolikiusamise üle, kuigi täiskasvanunagi ei suuda olla inimene?? Või peret, kus kolm või rohkem meest karja lastega? Kas see ongi PEREVÄÄRTUS?

Millal Eesti ühistransport jõuab selleni, et PERE saaks kõva sooduspileti? Et pereVÄÄRTUSI toetada?
 Millal üks veepargi mehehakatis hakkab asjadest aru saama?

Eesti inimesed, ärge tehke lapsi! Nagunii nad lähevad Soome ka paarikümne aasta pärast! Sest siin ruulib vaid raha ja mõttetud poliitikud. Liisa Pakosta kui ema on üks võõrkuju... Tegijad on teised...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar