Blogiarhiiv

reede, 2. märts 2012

VARSTI KADUNUD! JÄLJETULT?

Kohila jaamahoone lammutamine otsustatud. Kahju muidugi sellest majast, mulle meeldis. Siiski loodan väga, et uus ja vana stiilselt ühildatakse. Oleks mõnus kui näiteks ootesaali seinad oleks tehtud välisvoodri laudadest! Ja kindlasti veelgi detaile, mis välja tuleb lammutamisel.
Koha peal anti infot ja räägiti uuest jaamast.










Muidugi on selline lugu teatud mõttes reklaam. Mis toob kaasa, et paljud möödakäijad pilte teevad. Ning tore, et reisijaid aina rohkem. Ka täna oli rongide saabumise ajaks perroonil hulganisti inimesi.




8 kommentaari:

  1. Miks kohila jaamahoone lammutatakse?? Kas raudteel palju majanduslikke vöimalusi käes et uus ehitada?? Kahju ausalt öeldes.

    VastaKustuta
  2. . Eks tegelik põhjus selles, et jaam nii maa sisse vajunud, et kevadel vesigi sees. Ja vanu kortereid pole enam vaja. Aga võimalusi peaks olema käes nii palju, et võiks teise planeeritava platvormi asemel Kõnnu peatuse taastada. Kõnnu maksnuks 20 000 eurot, teine platvorm Kohilas aga üle 60-70 000.
    Ja kindlasti jätkuks raha ka köetavate ootekodade jaoks igas peatuses... Kui vaid reisijat inimeseks peetakse ja tahetakse inimeste peale mõelda! Sõnu ei maksa alati uskuda, teod näitavad, kes sa oled...

    Aga kahju ikka.

    VastaKustuta
  3. Nii ta kipub olema, lubadusi pole mötet anda körgematel tegelastel kui neid ei suudeta täita!!
    Muidugi oleks see hea variant Könnu taastada, samas kohilas jaamahoone suur maja, kas siis korda ei saa nii teha, et edaspidi neid kortereid välja rentida öömajana kes tahab ööbida kui kogemata kohilasse satub??

    VastaKustuta
  4. Kindlasti saaks! Aga see nõuab vaeva ja selgitusi. No kes tahab tööd teha ja palga eest oma tööülesandeid täita?...

    VastaKustuta
  5. No mida siis üldse tahatekse?? Körgemad aind enda tagala kindlust suurendada?? Lihtrahvas passigu öues lumehanges?? Nii vist ilmselt ongi eluaeg siin suhtumine lihtinimesse nagu ma siiani näinud olen!!

    VastaKustuta
  6. Tihtipeale küll.
    Aga kui ei ole austavat suhtumist vanadesse asjadesse, siis pole ka lootust, et austatakse inimest.

    VastaKustuta
  7. Tänapäeva noored elavadki vööras maailmas-ei nemad tea ajaloost midagi sellep nad midagi ega kedagi austagi!!!

    VastaKustuta
  8. Asi natuke laiem. Mitteteadmine on tulnud kodust ja et praegugi otsuste juures igas vanuses inimesi, siis...oleme ise paljus süüdi!?
    Aga noori teatud mõttes kindlast huvitavad muud asjad kui inimlikud väärtused. Näen erinevaid noori rongis igapäevaselt, eks sellestki kujuneb mingi pilt. On rõõmustavat ja kurvastavat. Hoolimatus torkab muidugi rohkem silma kui hoolimine.

    VastaKustuta