Blogiarhiiv

pühapäev, 25. märts 2012

KIIRPILK RONGIAKNAST SOMBUSEL PÄEVAL

Ülisuperkiirrong tähendab muuhulgas ka seda, et nitte midagi sa ei näe. Isegi suuri asju, rääkimata pisiasjadest ja hetkede talletamisest mälusopis.... On see õige? Iga sõit pole vaid liikumine punktist A punkti C. Ja nautida vaadet võib alati, olgu siis majaakna valgust, üksiku puu olemist lagedal väljal, rebase käike põllul või ajakulgu vanadel hoonetel...

Fotod Albert Z.


                                             Kärevere.
Ollepa.
Navesti jõgi.





Ja paar pilti ka minult.



5 kommentaari:

  1. Tänu kiirele ja keevale elustiilile on paljudele kadunuks jäänud tunne nautida/vaadata/märgata loodust,selle asemel rongiga sõites kuulatakse kõrvaklappidest "mussi" mängitakse telefonis mänge ja jälgitakse pingsalt kella,kuna saaks juba kohale.
    Võtkem aeg maha ja märgakem hetkeks KA midagi meediavälist.
    Albert.Z

    VastaKustuta
  2. Pimedal ajal on "endas olek" põhjendatud. Minu arust on rongis sõidu aeg kõige kvaliteetsem lugemise aeg. Mõnele (sh ka minule) on rongisõit jällegi nii tavaline, et loksumine lihtsalt suigutab unne.
    Aknast välja vaatamine ja tuttavate kohtade muutumise jälgimine on aga ka pagana toredad asjad, eriti kui on soojem aastaaeg ja päike kõik valgeks teeb!

    VastaKustuta
  3. Tänud, Albert ja Näx!

    Jagan täielikult eelkõnelejate seisukohta, nagu ütles Kiilike või Kaur...

    See komme mitte midagi enda ümber märgata toob hiljem kaasa selle, et ei osatagi midagi märgata ega millestki väiksest rõõmu tunda.
    Lugemine muidugi niivõrd hea ja lausa vajalik tegevus, et selle toeks võiks lausa igas rongis olla kasvõi vananenud ajakirjade numbrid! Kahjuks meil muidugi komme mõningatel kõik kaasa krabada, mida tasuta saab...

    Ega tegelikult hetkeks enda välja lülitamine ja suigataminegi paha pole. Elutempo niigi kiire ja see suigatamise võimalus üks rongisõidu plusse.

    Kahju, et uutes rongides kõigis pole puhvetit, sest vahel isegi kultuurselt üks väike hea õlu ei tee paha...

    VastaKustuta
  4. Naudin minagi tihti rongisöite, omas mullis istudes ja aknast looduse jälgimine on meeldiv eriti kui hakkab tärkama varsti rohelus ja pidevas muutumises omapärased värvid.
    Miks mitte ka vahel puhvetit külastada ja kohvi juua söidu ajal head lugemist-rohkem polegi heaks päevaks palju vaja!! Osakem röömu tunda rohkem lihtsatest asjadest!!

    VastaKustuta
  5. Tänud, Niuks!

    Tabasid naelapea pihta. Minagi hindan rongisõidus just enda hinge...

    VastaKustuta