Blogiarhiiv

neljapäev, 28. juuni 2012

Une-Mati ja jalgpall.

Ei tulnud eile und. Mõttetu oli ka sipelda ja hakkasin Narvas ikkagi jalgpalli vaatama. Seda enam, et Hispaania mulle meeldib ja vaikselt lootsin ikka nende võitu. Nende kaitsemäng oli ikka erilisel tasemel ja kuigi vahepeal see tulemuseta palliveeretamine kippus väga pikaks venima. Portugalile, kes üldiselt pole mu lemmik, pean ka tõsiselt au andma - mängiti väga hästi ning üllatuseks oli eriti vähene teesklemine. Ehk tõesti mõjub eriti head võimalused kordusest ära näha, kas oli üldse puudutust...
Ja muidugi meeldiv oli sõbralikkus, kus vea tegija ikka ja jälle tuli ning teise ees "vabandas" või lihtsalt viga tunnistas. Teise poolaja teises pooles olin juba suht kindel, et tulevad penaltid ning see mulle dramaatika tõttu ikkagi väga meeldib.
Ja Hispaania võitiski nagu kõigil teada.
Täna ei viitsi vist küll vaadata, sest pole kumbki võistkondadest mu lemmik.  Ehk võiks muidugi sakslased makaronidest üle sõita...
Kusjuures usun, et nad võidavadki 2:1 ning täiesti võimalik, et alles lisaajal...

2 kommentaari:

  1. Seee une-mati ja jalgpall väga lahe teema siin-pealkiri kutsus juba lugema vägisi!! Teil ikka lahe elukene seal raudteel tundub?? Päikest!!!

    VastaKustuta
  2. Tänud, Purtsu!

    Eks ole iga asja juures ka plusse - saab vahepeal vedeleda ja thead filmi vüi muud vaadata. Tavaliselt tähendab see töö aga, et enamus huvitavaid asju telerist jääb nägemata.

    VastaKustuta