Blogiarhiiv

reede, 22. juuni 2012

Nord Stream ja Arshavin.

Venemaa on tõesti muutuste teel! Selle asemel, et Arshavin kuhugi Siberi avarustesse saata, tahab mõni boss teda välja saata!? Ehk peaksime meie oma pagulaspoliitikat muutma ja Arshavini siia kutsuma? Kui isegi GazProm ei vaja tasuta tööjõudu, kelle tekitamises Venemaa on tugevam kui jalgpallis (meenutame ikka sellist aega nagu GULAG!), siis ehk peaksime heade naabritena olema valmis kiusajate aitamiseks? Vabandust, kiusatavate aitamiseks?

http://em2012.postimees.ee/883836/gazpromi-tippjuht-arsavin-tuleks-venemaalt-valja-saata

Mina ei pea spordis ja kultuuris rahvust ega poliitikat olulisimaks. Hoidsin Venemaale natuke pöialt ja on kahju, et nad ei suutnud end kokku võtta. Või ehk Advokaat ei suutnud mõista vene hinge. Vilistamise sõrmede abil oli ta selgeks saanud, aga hingeni jõudmine selle abil on keeruline! Loodan, et vene sportlastel vahel ikka paremini läheb...

 Me ju ikka rõõmustame, kui Venemaa sportlased siia tulevad. Näiteks Otepääle treenima või lausa kinnisvara ostma? Või vähemalt ärimehed rõõmustavad. Kui aga oleme ise negatiivses mõttes eeskujuks?

http://sport.postimees.ee/884306/olekors-veerpalule-saksamaa-kohus-otsustas-et-kasvuhormooni-test-pole-usaldatav

Kui selgelt on meie suusasangar öelnud, et ta on aus ja pole kasutanud kasvuhoonegaaside müügiõigust? Või seda, mingit kasvuhormooni? Tahaksin niiväga uskuda eestlase ausse, et loodan parimat tulemust! Aga kas parim on advokaatide sõrmed suus vilistamine?
Muide, GazPromi juht rääkis ka aust....

Sportlased on ikka meile positiivset emotsiooni andnud. Positiivset dopinguproovi ei taha meist keegi....

Kus on Karpin? Kellest meie kommentaatorid räägivad kui meie kasvandikust? Miks ei jäänud ta siis meie sporti ausse tõstma? Vigane kodanikupoliitika?

Jalgpall pole parem kui seks ja vaade, mis rongi aknast avaneb pole viletsam kui hasartmänguportaali reklaam. Kuigi kõik rongiaknad on seda täis kleebitud... Kusjuures, täna puruksvisatud rongiakende taga on just venekeelne seltskond. Olen selles absoluutselt veendunud. See juhtus keskerakondliku mõjuvõimuga Sakumänniku puhkealal...

 Nii et, kas Arshavin Siberisse või välismaale?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar