Blogiarhiiv

teisipäev, 12. juuni 2012

Turay Meikarist ja Euroopast.

Üldiselt mulle meeldivad Turay kirjutised ja suhteliselt süvaanalüüs. Nii ka seekord.

http://arvamus.postimees.ee/873618/abdul-turay-meikar-ja-oivik

Hirmutav ongi asja juures see, kui toimub palju varjatut - ebaeetilist, vale pilti eitavat jne. Nii paistamegi justkui tublid ja asjalikud. Kellelegi võib ju Euroopas lausa hea mulje jääda näiteks ka sellest, milline on meie palga- ja elatustase. Tõenäoliselt nad ei tea seda, milline on see tegelikult.

Kahju vaid, et Postimees lubab arvamust avaldada vaid valitutel...

2 kommentaari:

  1. siiski on ka teisi ajakirjanikke, kes vôitlevad http://arvamus.postimees.ee/874628/tiina-kangro-eesti-19-eurone-edulugu/
    ja nagu sa kirjutasid: "Nii paistamegi justkui tublid ja asjalikud. Kellelegi võib ju Euroopas lausa hea mulje jääda näiteks ka sellest, milline on meie palga- ja elatustase. Tõenäoliselt nad ei tea seda, milline on see tegelikult." konstanteerib ka Tiina Kangro jälle ja jälle seda sama.

    VastaKustuta
  2. Tänud, Liina!

    Ja see võitlus peab olema pidev. On vähe kui korra kirjutad teemal, tuleb hoida teemat pidevalt üleval ja otsida lahendusi.

    Lastetoetuste suhtes oleks kindlasti samuti oluine lastetusmaksu taastamine ja seda nii meestel kui naistel. Kas nüüd 18-aastasest east või ikkagi näiteks 26 -a. et jätta inimesele aega elu sisse seadmiseks - see on juba iseaasi. Hr Ansip just avaldas arvamust, et mõne euro lisamine päästab tuhandeid inimesi vaesusest...Ma ei saa ausalt öeldes aru, mis ta sellega mõtles, niisuguse geniaalsuse järgi mina suunduda ei oska...

    VastaKustuta