Blogiarhiiv

kolmapäev, 6. juuni 2012

Hea mees ikka....

Võib arvata, et kui autojuht on suurte kiiruseületamistega jäänud aastate jooksul korduvalt vahele, siis tegelikult on ta suht igapäevane kiiruseületaja. Ja selle asemel, et karistustest järeldusi teha, ta hoopiski kaalub vaidlustamist!!! Kas selline autojuht ei saa aru, et kiiruseületamine ON OHTLIK ja mitte ainult talle endale vaid ka teistele inimestele!?!?

Ehk peaks kaaluma ikkagi vaimse kontrolli tegemist? Mitte ainult algajatele autojuhtidele vaid ka korduvalt eeskirju rikkuvatele?

http://www.tallinnapostimees.ee/867138/edgar-savisaar-jai-taas-lubatud-kiiruse-uletamisega-vahele

Või ehk peaks olema lausa karistuseks õigus liigelda ... kuud vaid ühistranspordiga? Siis saaks äkki paljudki probleemid lahendatud?

http://www.postimees.ee/864142/tarmo-miilits-tuleks-testida-juhikandidaatide-vaimset-voimekust

Tänane Postimees kirjutab, et 1. juuni seisuga oli liikluses hukkunute arv 42. Kuna liikluses hukkunute arv oli aasta esimestel kuudel väga kõrge, karmistas politsei aprillis järsult liiklusjärelevalve taktikat ning käes on ka esimesed edusammud – viimase kahe kuu liiklusstatistikas püsib hukkunute arv võrdväärsena kahe aasta taguse rekordaastaga, mil meie teedel hukkus liikluses «vaid» 79 inimest.

******************************

 http://www.tallinnapostimees.ee/869068/kommunaalametnikud-tervitasid-savisaart-lauluga

 http://www.tallinnapostimees.ee/869222/tallinn-ei-leia-ohtliku-kergliiklustee-korrastamiseks-raha

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar