Blogiarhiiv

kolmapäev, 25. aprill 2012

PÄRIS HUVITAV KEMPLUS


Südametunnistuseta kinnistuomanikke ma üldiselt ei seedi, kuid alati on nüansse, mille tõttu ei saa inimest hoobilt hukka mõista. Ikka kuuleme sellest, et kõrvaltede seis on halb ja inimesed äärealadel unustatakse ning jäetakse halbadesse tingimustesse.

 http://www.tartupostimees.ee/819844/kemplus-riigiga-toi-teele-tokkepuu/

Üldiselt
25.04.2012 09:31
Üldiselt on sellised vennad suht tüütud ja ülbed!
Hetkel on selleks riik! Ei saa teha naabrimehe põllu taha külastuskeskust ja siis savilt naabrimehe teed kasutada ning tasu mitte anda tee amortisatsiooni eest!
Täiesti õigustatud "eramaa" silt!
Kannatab küll rahvas, kaaskodanikud, aga riigil ei tohi lasta pähe istuda sellistel juhtudel!
Järgmine valitsus kes selle riigi üle võtab saab rahva kes on riigi vastu nii üles köetud, et valitsemine läheb väga raskeks!

Edu sulle! 
 ld
25.04.2012 10:04
Kui liikumisvõimaluse tagamine oli erastamiskorralduses kirjas, siis ei ole maaomanikul midagi köhida. Bad luck lihtsalt. 
 Kristo
25.04.2012 10:40
Tegelt ongi nii, et läbipääsu ei takista antud juhul keegi, vaid tegemist on liikluse reguleerimisega eratee omaniku poolt, kellel on selleks seaduslik õigus.
Läbi peavad saama operatiivteenistus ja ültse on päikseloojangust päiksetõusuni igasugune võõraste omategevus keelatud ning RMK'l on võimalik enda keskusele, mis on rajatud lisaks loodushariduslikule ja looduskaitse küljele teenuseid pakkuva keskusena, mis teenib tulu RMK'le, ligi pääseda veeteed pidi.
Seega miks on antud teelõigust saanud järsku riigihuvi, kui kasutatakse eelmainitud teelõiku kõigi kinnistute huviliste poolt ja kaasaarvatud RMK poolt, mis on kaugeim asustuskoht Emajõe vasakul kaldal enne Kuu talu.
Looduskeskuse külastajatel on õigus pääseda ligi mööda korralikku tolmuvaba asfalt teed ja parkida parklasse, mis suudab vastu pidada liikluskoormale mida, antud teelõigul ja Kavastu külas(endises Alevi külas) polnud 10 aastat tagasi! 
Jah, seadused näevad ette nii ja naa. Täna just Keit Pentus kiitis mingit uut seaduseprojekti, ainult, et meil seaduste täitmise järelvalve olematu. Üks ärimees ehitab endale maja lähe,ale merele kui lubatud, aga
 Väidetavalt ei teadnud ta maja ehitades, et ei tohi merele lähemale kui 100 meetrit midagi ehitada, kui pole just selleks otstarbeks antud lubavat planeeringut. Toona otsustas kohus aga ärimehe ehitusloa siiski tühistamata jätta, põhjendades asja sellega, et ärimees ei pea ehitusseadustest midagi teadma, ning ehitusloa tühistamine teeks temast kannatanu.
 !!!???

Lahendusena näeb Timberg paremat koostööd Luunja valla ja teiste maaomanikega. «Härra Poljakoviga saab koostööd teha siis, kui ta lõpetab ebaseadusliku tegevuse ja tuleb välja mõistlike ettepanekutega,» rõhutas Timberg.

Kui aga koostööd ei suudeta teha, mis siis saab? On see ikka päris õige, et teed kasutatakse, aga kukusid ei korvata? On see õige, et ma maksumaksjana ei saa matkata? Isegi kui olen loodushoidlik ja arvestan ka eramaa omaniku huvidega? Keeruline, väga keeruline, eriti siis kui ei suudeta maha istuda ja näost-näkku rääkida. Survestamine ei vii kuhugi, ükskõik kummalt poolt see tuleb. Eriti kui mõelda punasega kirjutatu peale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar