Blogiarhiiv

esmaspäev, 30. aprill 2012

JÄNESE VABARIIK

Võimas! On olemas ülimalt hea koht, kus inimesed saaksid matkata, puhata, perega loodust nautimas käia, aga kellegi kisa tõttu ei saa keegi midagi teha?

http://www.tartupostimees.ee/825300/janese-matkarada-lipsab-tartlastelt-kaest/

Kallasrada peks olema kuulutatud riigi poolt alaks, kuhu peab vajadusel pääsema kergema tehnikaga. Näiteks kui juhtub midagi erakordset - olgu siis põleng või on keegi sattunud hätta! See tähendab siis ka õigust sillakesi ehitada!

Mingil moel me peame aktsepteerima ka teiste õigusi, mitte ainult enda õigust taga ajada!

See tuletab mulle meelde, ühe kiiksuga võitleja tegemisu Tallinn-Väikses. Kolis sinna elama ja hakkas nõudma, et rongide müra ei tohi olla. Depoo olnud seal aastakümneid enne teda! Seega, arvestanud selle võimalusega! Olen nõus, et tundide viisi mürisev vedur pole normaalne ja selle koha pealt täitsa mõistan teda. Nüüd seda pole juba enam ammu, kuid ullike sõdib ikka, paneb kirja kui rong seisnud paar minutit ühe koha peal jne. Tagajärjeks, et pannakse seletusi asja kohta kirjutama lausa neid, kes asjasse üldse ei puutu ja nüüd peaks vedurijuht sõitma natuke kaugemale, et tema maja juures ei müriseks! Tule taevas appi! Kaugemal elavad ka inimesed!  Probleemi lahendamise asemel käib üks lihtsalt pidevalt närvidele, segades normaalset tööd.

Nii oleme ja jäämegi Jänese Vabariigiks kui ei suuda asju lahendada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar