Blogiarhiiv

kolmapäev, 17. august 2011

ÜKS MAJUTUSKOHT

Siin siis üks teeäärne majutuskoht, Setomaa Turismitalo. Veidi ehk tavapärasemast kõrgema hinnaklassiga, kuid eks vast tase ka vastav. Küll jäi mulje, et puudub kämpingumajutus, telkimine muidugi võimalik. Ometi tooks mõistliku hinnaga paar kämpingumajakest ehk ka midagi sisse!? Lihtsalt pole ju midagi teha kui Kreeka kätepesuraha eest pole tihti võimalik kallimat majutust võtta, nii jääbki valida, kas maksta või edasi sõita. Kes oskaks öelda, kui palju mõjutanud inimesi selline valik?
Muidugi on kõik ilus ja korras, veesilmgi olemas ja tenniseväljak.


Pean piltide laadimise pooleli jätma, kas modem või serveriühendus nii jama, et lihtsalt võimatu laadida. Eks paari päeva pärast proovin teises arvutis pilte üles panna... Sest ees veel Meremäe, Vahtsõliina, Piusa, Koidula, Ilumetsa metsaonn jne. Rääkimata hulgast piltides, mis tegin teelnähtud majadest ja muust.

Etteruttavalt võin öelda, et Koidulas valmis 0,5 bussipeatust! Tõsi küll, kasutatav vaid ühes suunas, aga usun et Raul Kudre paneb asja käima nii, et kõik bussid hakkavad peatuma hoopis jaama parklas. Ja-jaa, "Pargi ja sõida" süsteem käivitumas, sest autode jaoks hulganisti ruumi ja varsti käes 1. september. Ning siis jääb üle loota, et bussiga saab Vastseliinast mitte ainult päevasele rongile vaid ka varahommikusele ja õhtu hiljem tagasi!??? Rattaga rongile tulemisest rääkimata.
Kusjuures ei olda rahul pea kuskil sellega, et laupäeva õhtul rongi käigus pole! Kindlasti mõjutab see sõitmist Ruusalt, Koidulast ja Obinitsast! Siiani sellekohane jutt aga olnud nagu luige selga vesi!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar