Blogiarhiiv

reede, 13. mai 2011

PAGANAMA...MITTE PAGANAMAA

http://www.youtube.com/watch?v=mN_2hMQsuVk&feature=related

Istun siin arvuti taga ja mõnulen peale matka. Ainult, et paganama tehnika...

Terve eilse päeva sisestasin pilte ja nüüd blogger tegi mingi käki. Uuurisin natuke ja selgub, et mingid häired. Ometi tahaks näha pilte ja lisada teksti. Kuuldavasti küll tegeldakse andmete taastamisega, sest need maha võetud...ajutiselt. Loodan, et pole vene süsteem, kus ajutine kippus olema kõige igavesem...

Pean mainima, et matk taastas päris palju hingerahu. Vajasin seda ja nautisin täiega. Ka häid inimesi teel, keda kohtasin. Kuigi üldiselt hoidusin pigem omaette.

Natuke kurvastav oli aga hetk, kus üks kohalik maale elama tulnud inimene oli pettunud. Pettunud Võrumaa inimestes, kellest paljude elu mõte seisab vaid salakauba vedamises, üksteise  mitte toetamises ja paljude inimeste ükskõiksuses. Ometi oli ta rõõmus ja särav!

Nojah, ootame siis pilte tagasi. Sest toredat oli palju ja heameelega jagaksin seda Teiega!

http://www.youtube.com/watch?v=3buatUu5UKA&feature=related

Üllatav avastus! Kahjuks polnud üllatavad  mõned video kommenteerijad, eesotsas Vassili 1000. . Neist ei tasuks end häirida lasta, aga...kui ei kriibiks hinge, siis oled täielikult ükskõikne selgrootu või surnud...
Tänud sellise loo eest!

2 kommentaari:

  1. Tore et matkaga rahule jäite!Loodus on sageli see mis annab meile energiat, taastame eelköige hingerahu millest puudust tunneme-vahel ei oskagi seda mujalt leida kui ainult loodusest ja armastusest.

    VastaKustuta
  2. Aitäh!
    Eks tõesti matk ja sinna juurdekuuluv aitab hingerahu leida ja tore kui Tuttpütt (kas Tamula järvelt Roosisaarelt?) kirjutas? Kes pesa tegi?
    Meeldiv, kui teistelegi sellised pildid meeldivad!

    VastaKustuta