Blogiarhiiv

reede, 27. mai 2011

ILUMETSALT PIUSANI 2

Toimub palju toredaid üritusi. Kindlasti üks neist on see:

http://www.kylauudis.ee/2011/05/26/ilumetsa-looduskeskus-kutsub-nadalavahetusel-matkama/

Kes üritusi korraldavad, peaks olema kindlasti kursis ka kohalike oludega. Nii võiks pidada loogiliseks, et ürituse algus on sellisel kellaajal (võimalusel muidugi), milline sobib ka ühistranspordiga kohaletulekuks. Ometi on tihti nii, et see osutub võimatuks. Isegi ürituste puhul, millised on keskkonnahoidliku suundumusega, kuid kohaletulekut eeldatakse autoga?

Millest see tuleneb?

Luik, vähk ja haug?

Siin pole mingit tänitamise tooni, pigem on kurb tõdeda selliseid olukordi, eriti kui hiljem kuulda vähesest huvist (nagu Tori hobusepäeval) või probleemidest kohaletulemisel jms.

2 kommentaari:

  1. Loogiline ürituse algus oleks pigem 11:50-12:00. Rong saabub ju Tartust 11:40. Mõned tegevused ära teha ning kl 15:55 taas rongile oleks päris hea. Aga kurb, et ei mõelda. Kuigi Ilumetsal ju rongipeatuse selts ka olemas, pole siiski RMK suutnud asja ära sobitada. Tartust oleks päris hea tulla!

    VastaKustuta
  2. Tänud!
    Õnneks on siiski nii, et Ilumetsa matka korraldaja mõistis asja tagapõhja ja lubas, et edaspidi arvestab sellega võimalusel. Ka seekord saab muidugi matkaga ühineda, küll siis veidi hiljem.
    On tore kui on võimalik inimestega meeldivalt suhelda.
    Kuna tänavu on metsa-aasta, siis märgukirja tegin ka RMK-le, ehk kogu Eesti ulatuses on võimalik edaspidi rohkem arvestada busside-rongidega.
    Loodame ikka parimat!

    VastaKustuta