Blogiarhiiv

neljapäev, 23. august 2012

Bürokraatia ja rahva vaesus - lapse tühi kõht?


Oleme valmis revolutsiooniliseks situatsiooniks? Vanasti võis ju koristaja saada presidendiks ja nii edasi? Kas ikka saab koolilapse kõhutäie üle otsustada ei tea kust tulnud ja mis haridusega bürokraat?

http://www.ohtuleht.ee/489473

Muide, niisama ringi vaadates võib märgata, et väga palju on invatõendiga lapsi. Mis põhjuseks? Kindlasti mitte keemia, mida sisse sööme ja kindlasti mitte GMO-d luba Eestimaa valitsus (sest see lihtsalt nii uus asi ju!). Aga ometi on sõdurpoisid nii kehvad, et enamus ei suuda üle komisjoni ukselävegi astuda!? Ja ....sadu muid selliseid näiteid! Evelin olgu muidugi tänatud, et ta püüab hoida rahvast eemal transrasvadest, aga tema ei säutsu vitteris, hirmsasti mures pisiasjade pärast! kui palju meil igasugu kampaaniaid, aga kõige otsema müügitee avamisest pole riik huvitatud - teeäärsed müügikohad. Mul on kartus, et seda sellepärast, et siis tuleks ka reaalselt miodagi ära teha! Lihtsam on ju isegi mõnel poliitikul keskuskil lehel tatti pritsida, kuid mitte aru saada, et temagi laps peab olema korrektne ja pikendama oma õpilaspiletit, et saada kuskil soodustust!? Kahjuks on enamus eestlasi valmis nurga taga kobisema, kuid oma häält lõvemaks teha ei julge!

Koolilaps saab ikka kõhu täis Eestimaal kasvatatud ja ahnuseseemnega rikastamata toorainest! Huvitav, kui palju eestimaist pakutakse Toompea kohvikus ja mis hinna eest?





2 kommentaari: