Blogiarhiiv

reede, 17. august 2012

Lollide paradiis! Sõna otseses mõttes!


No kes kurat tegi otsuse kulutada hiigelsummasid sellise asja jaoks?

http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/saage-tuttavaks-tallinna-uus-piletisusteem.d?id=64822546

Ja siis pakutakse lollusi juurde!

http://www.epl.ee/news/arvamus/repliik-kaardimang-linlaste-arvel.d?id=64834630

Orav Esimene Suur

17.08.2012 08:34
Eesti on reformide taimelava . Oluline polegi , kas muudatus on hea või halb . Oluline on proovida , siis saavad ju teised kahh teada , kuidas oli . Eesti on Euroopa LABOR seega ja veel pikaks ajaks . Ja mõtle kui katse õnnestub , siis saavad meie juhtfiguurid rind puhevil Brüsselis laiata : ära tegime näe jällegi , kuigi teised ei suutnud . Kui ei õnnestu : nohh omad vinguvad pisut , siis vaikivad , kahh asi . Hea- halb see on üldse teisejärguline . Tähtis on välja paista jällegi oma reformidega (elektriautod , sambad , haridusreform) . Kõik töötab VÄLISE ILME nimel . Sisu pole enam ammu oluline . Ja kui raskeks läheb , no siis on ju igalühel villa Marbellas olemas kuhu uttu tõmmata . Hurraaa , seltsimehed ... elagu Euroopa Vennalike Riikide Liit + ühine õitseng ! 
 
Reformide = lolluste!

Kui transport muutub tasuta süsteemiks, siis kuidas saab üleüldse selliste lolluste peale tulla? Või on isiklik (majandus)huvi kellelgi mängus?

Üleminek on mõttekas ja õiglane vaid siis kui see on tasuta kõigi jaoks!


Ei tohiks unustada ka seda, et kui Edgar Suur tahab omale valijaid juurde saada, siis on alatu teha seda selliste vahenditega. Üleüldse on väljastpoolt tulijaid siianigi diskrimineeritud. Tuled maalt bussiga ja tahad Järvel (sajad ja sajad inimesed päevas!) ümber istuda linnaliinibussile. Pileti saad osta vaid bussist ja see on kallim!?

Kas tõesti tuleb tõsiselt hakata mõtlema võimalustele tõsta rongisõidu hinda tallinnlastele? Vastukaaluks kellegi lollustele!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar