Blogiarhiiv

neljapäev, 17. mai 2012

KRUIISITURISTID MUUSEUMIS


Maanteemuuseum, Varbla Postijaam. Aitäh pildi saatjale!


Tore ju! Tähendab, et muuseumid võivad pealinnast kaugel edukalt tegutseda, annab jõudu mõttele, et ka ERM võib olla paremas kohas.

http://www.virumaateataja.ee/843552/minister-toob-virumaa-muuseume-eestile-eeskujuks

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

18.05.10225

Aga muudki huvitavat, kurba ja põnevat muuseumimaailmas.

http://www.maaleht.ee/news/uudised/elu/aurukatel-peksumasin-ja-tank-elva-kulje-all.d?id=64274839

Fantastilisi mehi on ikka olemas! Sellise kogu hooldamiseks oleks vaja muidugi oma seltsingut, nii suudaks ehk kergemini taastada ja hooldada sellist tehnikat. Ja oleks ju väärt värk kui selline kogu kunagi jõuaks suurde muuseumi, sest taas - mida rohkem atraktiivsust ja erinevusi, seda rohkem käib külastajaid. Seega, seda rohkem inimesi saab naäha väärt asju. Poleks ju paha kui Põllumajandusmuuseum annaks pinna ja aitaks. Kas aga saab seda loota, kui omal ajal hoopis hulga eksponaate minema viidi? Või kui riik polegi toetanud praktiliselt kunagi. Nii ongi kurioosne, et samas ollakse nui neljaks oma kolossi ehitama! Millise raha eest võiks palju vajalikuma kompleksi valmis teha.

Ja just sellise suure kompleksi puhul on lihtsam võimaldada erinevate alade huvilistel ehk tegeleda ühistegevusega - oma huvialade eksponaatide taastamisega jms. Sest kui vaja, annab see võimaluse ka samas omada majutusvõimalust, seda enam, et saab tasuvamalt majandada ja teisest küljest, oma töötajatele ning "mittekoosseisulistele kaastööistele" ööbimisvõimaluse tagada. Tõeline ühistegevus ja elu läheks edasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar