Blogiarhiiv

teisipäev, 1. november 2011

APTEEGIBUSS PÄÄSTAB PALJUTKI

unustaja :
to to unustaja: kes toidulisanditest rääkis? jutt on ravimitest ju. ravimite juurdehindlusele kehtib vastav vabariigi valitsuse määrus ja ju see kehtiks ka poodidele. tavalised apteegid, kellel pole hulgifirma toetust taga, st nad ei kuulu samasse kontserni, on väga raske üldse veepeal olla praegu. kui ravimid poodi lähevad, siis poed ostavad neid ikka ravimite hulgifirma käest ja ketiapteegid (kellel on kontsernikaaslaseks hulgifirma) elavad selle üle, iseseisvad apteegid panevad pillid kotti. rahva tervisest ja ravimite säilitamisest ma parem ei hakka rääkimagi. kes seda eriala tunneb, saab isegi aru, kes mitte, ajab ikka oma rida edasi.
Samalt IP-aadressilt on siin kommenteerinud ka unustaja(12:27) ja unustaja(12:31).
teata ebasobivast kommentaarist
-5 -1  +1 +5
01.11.2011 13:00
Andrus andrus2000(at)gmail.com:
Ma oleks apteekritega nõus, kui apteegid oleksid igas väiksemas kohas olemas ja ka lahti kella 8-23ni. Kui linnades on veel kuidagi võimalik kell 7 midagi osta siis maakohtades on nädalavahetustel apteegid kinni ja nädala sees pannakse kell 16 uksed juba kinni. Mind nagu ei huvita mingi apteekri mure, et rahad jäävad samata. Ei peagi ju raha kergelt tulema, või mis?
Mina olen huvitatud sellest, et kui mul pühapäeva õhtul peale joomist on mul rennit vaja siis ma selle ka saan, mitte ei pea piinlema valudes.
Müstiline! Kaotada apteegid ja ühtlasi ka mõned töökohad selleks, et keegi joomise järel Renniet saaks!? Võimalik, et meil tõesti paljud ennast lolliks joonud või pole neil ennegi mõistust olnud, kuid tavainimene peaks niipalju jagama, et omale asju koju ostab. Mitte ei oota viinapudeli põhjani või hirmsa peavaluni!
http://www.tarbija24.ee/618082/ravimite-poodi-lubamise-idee-ajab-apteegid-tagajalgadele/
Vabandan väga, aga nii lolli juttu pole ma küll kuulnud. Kui kaubandusketi juht räägib äärmist totrust, ei lubaks ma sellisele ketile isegi mitte vitamiinide müügi õigust!!!
Sellise taseme puhul ma ei imesta, et kaubandusketi töötajad hädist palka saavad! Ja vaevalt saaks ravimitemüüki lubada, kui nii mõnegi ETK kaupluse esist pole aasta jooksul kordagi mitte luuagagi üle pühitud!
Kaupmehed pealegi ei võidaks sellest midagi ja klient samuti mitte. Ehk ainult "ketiomanikest kaupmehed".

6 kommentaari:

  1. Vat seda nalja tahaks mina näha, millal valitsus hakkab enda lubadusi täitma lihtrahva suhtes:D:D

    VastaKustuta
  2. Tänan Pirtsu!

    Kindlasti hakkaks. Kui inimlikkust rohkem tekib!

    VastaKustuta
  3. Millal meie maamunal tekib rohkem inimlikkust???

    VastaKustuta
  4. Tänud Pirtsu!

    Ehk aitab see teise teema tõkkepuu?

    VastaKustuta