Blogiarhiiv

reede, 11. november 2011

JÄNEDALT RONGIGA TAPALE

http://www.virumaateataja.ee/628804/tapa-valla-kolme-raudteejaama-ooteplatvormid-saavad-korda/

Jäneda. Platvorm tõepoolest valmis, jääb loota, et see käiki antakse, enne kui paar reisijat oma lubaduse täide viivad...

Lehtse.
Ainule puudus, mis esialgselt silma torkas, on ehk see, et kaupluse eest ei tule ülekäiku. Sealt, kus peaks olema parkla. Ja ehk ka bussipeatus.


Tapa.
Töö käib ka pimedas. Väga hea uudis on see, et jaamahoone kasutusele võetakse!


Loomulikult oleks see üks lisapluss EVR-le, kui platvormid enne tõsist talve kasutusele saaks. 

******************
miinimum-raudteelane
10.11.2011 14:03
Tapa valimisliit Valgejõgi on siin nii pri tšom! -MTÜ roosimägi! Need on raudtee asjad ja kauaks veel seda maksumaksjate raha jagub! Palgad ootavad tõstmist!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -3 -1  +1 +8
REKLAAM
Sinusuguse
10.11.2011 22:36
"maksumaksja" rahanatukest on neis ettevõtmistes tegelikult üsna napilt, enamik on ikkagi euroraha, ükskõik, et tuleb raudtee kaudu. Ja mind on alati huvitanud Tapa jaamahoone saatus, ehkki see mind üldse puudutama ei peakski. Ja ma hindan Roosimägi asjalikkust ja otsekohesust, kuigi ka tema ei peaks mulle korda minema. Ja mitte "nii pri tšom" vaid nje pritšjom, kui sa üldse vene keelt kasutada võtsid...
Samalt IP-aadressilt on siin kommenteerinud ka Kirjutatud on:(22:20 10.11) ja Küll astub(22:24 10.11).

Vallavalitsuse roll oleks tunduvalt olulisem, kui parkla valmis saaks ja ka vana jaamahoone kasutuse leiaks. Näiteks noorte seltsimajana (siis osatakse rohkem ehk ka oma kodu hoida!?) ja kindlasti ka ootesaali kasutamisega.

6 kommentaari:

  1. Oh see on küll lahe uudis et juhtusin lugema Tapa jaamahoone kasutuselevötu kohta!!

    VastaKustuta
  2. Väga lahe kui kui kaua seisnud jaamahoone taas seest korda tehakse, sest Tapa ikka suurem koht ka jA ronge söidab sealt tihti läbi ning reisijatele on siis soe koht oma reisi ootamiseks!!??

    VastaKustuta
  3. Tänud!

    See tõesti ülihea uudis! Kui on rongid, olgu ka inimlikud ootamisvõimalused.

    VastaKustuta
  4. Täpselt nii, nimelt olen ma ise ka tihti Tapal külma käes kiirust vöi siis valga rongi oodanud ja kui juhtuvad hilinema rongid-no see pole eriti meeldiv tuisus ja vihmas! Te olete ikka super et jöuate selle köige eest vöidela-köik ainult selleks, et reisijatel oleks parem olla!!!! Müts maha Teie ees!!

    VastaKustuta
  5. Müts maha sinu ees!

    Ükskõik, kus Eestimaa nurgas sa ka ei ole, olen õnnelik, et kirjutad tundeliselt oma mõtetest. Tean, et sa pole ka ükskõikne teiste inimeste suhtes ja seda meil just vaja ongi!

    Aga hoia ikka müts peas, et rongi oodates ei külmetaks!

    VastaKustuta
  6. Mütsi peab jah peas hoidma kuna muidu hakkab rongi oodates külm veidi:D

    VastaKustuta