Blogiarhiiv

esmaspäev, 8. oktoober 2012

Tänavavalgus ja kanalisatsiooniluugid.

Kuskil on tehtud edusamme!

Hagudis on lõpuks jõutud niikaugele, et maantee, kus sõidavad autod, tuled on kustutatud ja põlevad vaid kergliiklustee tuled. Loodan väga, et nii see jääb. Aga kes ametnikest siin riigis ikkagi vastutab selle eest, et lõpeksid kulutused mittevajalikule valgustusele? Tean, et keegi ei vastuta, sest dialoogi ju pole, targemate arvamusartiklid ei huvita ühtki ametnikku ja mõisa köis lohiseb ikka edasi. Või nimetagem seda riigi köieks või maksumaksja omaks, vahet ei ole. Mida aeg edasi, seda rohkem idiootliku järjekindlusega lajatatakse raha aina uhkema valgustuse jaoks! Oleme naftasheigid, et saame kulutada lollustele?

 Innovatiivne valgusshow Männikul? Minu arust pigem lauslolluse monument!

Kuhu me nii jõuame? Kaevame omale vaid auku? Tõsi, paljud meist isegi lahkunud siit ilmast auku kukkumise tagajärjel, nii kurb kui see ka pole. Ja paljud viga saanud, sest isegi nii võimas valgusshow ei valgusta lagunenud teed. ja auna rohkem lagunevad teed kaevuluukide ümber, aina enam kulutusi remont võtab, aina ebamugavam on freesida ja taastada asfalti nende luukide ümber. Aga ikka lohiseb kööis ja isegi ära ei kulu. Kas siin vastutab keegi,. et innovatiivsus ikkagi jõuaks meie ellu?




Linnatänaval sõitmine meenutab sõitmist hästi lühikeste (kulunud) rööbastega raudteel! Innovatiivsus aina reklaamitakse, aga me ei suuda ühelgi tänavajupil, isegi täiesti uuel,  viia luuke sõiduteelt ära?

Valgustus peab olema ikka seal, kus seda vajatakse.
 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar