Blogiarhiiv

esmaspäev, 8. oktoober 2012

Spetsialisti tunned kaugelt...


Need, kes harjunud oma mina peamiseks pidama, üle oma kõhu asja ei näe, võiksid rohkem lugeda asjalike inimeste arvamusi.

http://www.ohtuleht.ee/494852

Ike Volkov - Väga hea!

Ametnikele on antud väga palju subjektiivset otsustamisõigust ja ametkonnad ei saavuta omavahel konsensust. Üks ajab oma jora, teine ajab oma jora. Lõppkokkuvõttes on kõikidel soov luua inimväärset keskkonda, aga kõike nähakse liiga oma vaatevinklist.


Loen ajakirjandusest: Eesti Kunstiakadeemia (EKA) nõukogu kinnitas EKA uue õppehoone kaheksa võimalikku asukohta. Väärikad, arendamist vajavad kohad kõik.
Ent on veel üks koht, mida võiks kaaluda: Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) Sihtasutuse hallatav Seewald – huvitava ajaloo ja põneva arhitektuuriga paik Tallinnas.

Tõsi küll, meie kunstiinimesed (vähemalt mõni neist) eelistab ropp s...junne purgis ja roppkallist uut maja kesklinnas, mitte kultuuriväärtusi! No kuidas sa saadad nad Seewaldisse?

Sinna ju niigi võib ruumipuudus tulla!

Lisaks on mujal maailmas sageli raudteejaamade ja lennujaamade kõrval suured näitusepaviljonid. Ülemistel saaks seda kõike arendada, seal on tohutult ruumi! Aga siis tulevad konkreetsed inimesed konkreetsete huvidega ja ongi kõik. Hugo Osula ütles, et paremat kohta bussijaamaks kui seesama lollakas Lastekodu tänava territoorium ei ole.

See mulle kohe eriti meeldib! Sest ei saa ju teha lollakamat otsust kui vana bussijaama kapitaalne remont kui uus planeeritud mõistlikku kohta!? Kelle kaukasse siit kõige rohkem kukub, et mõistus kaob?

Muide, ERM võinuks vaata et kõige paremini sobida Tartu raudteejaama mittevajalike kaubateede ja depoo asemel! Koos bussijaamaga! Aga siis tuleb üks konkreetne inimene või mitu ja...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar