Blogiarhiiv

laupäev, 13. oktoober 2012

Küla teenusekeskus!

Arvid Breidaks kirjutab sellest Maalehes. Usun ka, et see o võimalik. Kui vaid tahtmist jaguks ja muidugi ka riigipoolset toetust!


Pangabussid, raamatukogubussid jt muidugi head. Põhimõtteliselt oleks nende jaoks vaja üht head parklat, kuhu piisavalt saab parkida. Ja kindlasti on võimalik ka piirkondades mingi määral kordineerida, et tekiks näiteks üks "laadapäev" nädalas. Ehk vähe, kuid parem kui mitte midagi. Nii saab talukauba-, kala-, kasutatud riiete- vm müüja tull sinna piirkonda just sel päeval kui rohkem lootust leida kliente. Paljudes kohtades oleks selleks parim muidugi Ühispeatus või teeäärne müügikoht. Piisab samasse ehk väiksest külamajast (saastekvootide eest?), mille juures oleks ka suurem katusealune. Majas peab olema võimalus toimetada mitmetel teenusepakkujatel või tehakse seda siis ka bussis. Tulla saab nii oma autoga kui ühistranspordiga.
Muidugi, meil ju lubajaid hirmpalju. Lubati ka apteegibusse!? Kus need on? Samas, tean kuidas maa-apteegist käidi kord nädalas väljamüügil, sõideti teise asulasse ja n.ö. kohvrist müüdi. Saab ju ka ette tellida! Muidugi ei saa seda alatai tagada, kuid hädajuhul leiab inimene ehk ka teisi võimalusi, elemetaarne vajadus oleks aga rahuldatud.
Üksiti oleks see ehk ka hea kohaliku bussiliikluse jaoks kui ühel ja samal päeval saaks ikka mitte ainult "sinna" vaid ka "tagasi"... Teises kandis siis juba teisel päeval. Ringikujuliselt ümber tõmbekeskuse?

Kõigele lisaks saaks paremini tagada pakendiringluse ja palju muid asju. 

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar