Blogiarhiiv

laupäev, 13. oktoober 2012

Ümberistumine.

Nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik. Ongi kogu põhimõte. Kui aga asju tehes, otsustades ja muutes osatakse näha vaid osakest kõikidest seostest, siis pole tulemus isegi Siim Kallase küünemusta väärt...


http://www.parnupostimees.ee/1005088/juhtkiri-autostuv-parnu-kui-tagajarg/

http://eestielu.delfi.ee/eesti/tartumaa/tartu/elu/sakslased-tartus-voiks-bussiliine-vahem-olla.d?id=65099750

Mnjah, küünemustast rääkides... kui keegi näeb vaid kiirraudteed RB (Rjazanist Barcelonasse?) ja ei tee vaatamagi oma inimeste vajaduste poole ehk näiteks Haapsalusse või Võrru, siis kas see küünemustki midagi väärt on?

Alles oli kuskil juttu, et turist ei saa viletsa transpordi tõttu Eestis igale poole. Ja smas peaksime õnnelikud olema kui Koidula-Valga lõigule tuleb 6 peatust? Kas tõesti omavalitsused ja elanikud sellega nõus? Kas neilt muidugi üldse küsitud? Võrumaa Teatajal kombeks vahel midagi oma saadikutelt küsida, sama võiks teha ka Läänemaal? Vähemalt näeks, kas midagigi osatakse arvata-vastata või aetakse niisama kägu!

4 kommentaari:

  1. Jah nii see on... Proovigu keegi minna ilma autota Nigula või kasvõi isegi palju lähemale Marimetsa rabasse? Parimal juhul terve odüsseia.
    Veiko.

    VastaKustuta
  2. Tänud, Veiko!

    Paraku. Ka Soomaale võiks ju esialgu kasvõi ndalavahetusel tagada sõiduvõimaluse Torist ja Viljandist rongilt. No ei suudeta! Lolluste jaoks raha aeg-ajalt kasvab tõesti vist puu otsas...

    VastaKustuta
  3. Lolluste jaoks on alati meie riigil raha nagu raba- köigile juba teada!

    VastaKustuta