Blogiarhiiv

neljapäev, 18. oktoober 2012

Mis on mugavus?

Mina ei tea kohe. Mismoodi näeb välja SEE mugavus?

http://www.tallinnapostimees.ee/1007056/tondi-vana-jaamahoone-saab-varikatuse/

Ehitatav varikatus peabki kaitsma alumist kivist osa vihma, lume ja muude ilmastikumõjude eest. Loomulikult saavad varjualust tuule ja vihma eest kaitseks kasutada ka rongiootajad. Kuna platvorm jääb aga vanast jaamahoonest natuke eemale, on inimestel ehk mugavam rongi oodata platvormi varikatuse all.

Nendes "mugavates" kohtades pole isegi istepinki. Metallpinnal istumine pole just kõige parem, puitu selle katteks ei panda. Ja puuduvad seinad. Nii et vähegi viletsama ilmaga on see ootamine teps mitte mugav. Minu arvates.

ähh!!!! 17.10.2012 09:31
Midagi nad ei taasta! Keskerakonna ärimehed on sinna lähedale farmaatsiatehase kvartalisse ju vinged kõrghooned kavandanud ja see ülesõit sellisel kujul kaob. Praegusest pornost seal saab selle taustal kenasti aru. Isegi kaldteed Tondi tänava poolt raudteetammile ei ole 11 aastase kaeblemise jooksul tulnud. Ei tea, mis triki abil invaliid sinna uue perrooni kaldteele saab, kui selle ette vaid trepp viib? Seda jaamahoonet põletab see kaltsakas, kes seal aastaid rõvetsenud on. Mul on kahju, et kunagine kena paekivimüüritiste ja treppidega stiilne trammipeatus-raudteejaam on lastud lihtsalt ära laguneda.
Mis teha, kui igaüks teeb ainult oma jupi ja koostööst pole kuulnudki...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar