Blogiarhiiv

kolmapäev, 23. november 2011

VAHEL KA MIDAGI HEAD

http://www.virumaateataja.ee/642538/raudteejaama-ootesaal-avatakse-peagi/

Tore uudis!

Mäluauk
22.11.2011 15:05

Need vanad armastuskirjad........

"Raudteejaam kuulus linnale kuni 2005. aasta suveni, mil see müüdi erakätesse. Kinnistu ostjaks oli tookord OÜ Telfer Grupp, kes lepingu kohaselt pidi raudteejaama hoone renoveerima ja kasutama seda raudteejaamana vähemalt 15 aasta jooksul. Hiljem sai uueks omanikuks OÜ Liiper, ning firma ja Rakvere linnavalitsuse sõlmitud lepingu järgi pidi hoones säilima ka ootesaal.

Osaühingu üheks osanikuks on Domen Grupp, millel on neli tütarfirmat: Rakveres tegutsevad OÜ Rakvere Elamuhooldus ja OÜ Rakvere Linnahooldus, Põlvas OÜ Põlva Maja ja Tallinnas Kesklinna Pargid.

Firmal on kolm osanikku: Rakvere linnapea Andres Jaadla, Rakvere linnavolikogu liige Üllar Vaserik ja Rootsis elav Woldemar Kiviaed."
Või kui oli nõue, siis miks kohalikud pidid võttegrupi kutsuma, et lahendusi leida?

lihtsalt naine
22.11.2011 17:50
Kallid omanikud! Tulge ja vaadake, kuidas enne rongile minekut inimesed on sunnitud perrooni peal iga ilmaga rongi ootama! Sõidan ise üsna tihti ja külma, vihma ja tuulega on küll selline tunne, et ei tea, kellele kallale läheks. Kuidas on see võimalik ülaltoodud arvudele mõeldes????????? Uhke tühi jaamahoone seisab ja justkui "irvitab". Tehke siis mingi ajutine varjualune tuule ja vihma eest! Omanikud, kus te olete??????????
Tundub, et paljud ei loe lehti piisavalt. Alles korduvalt öeldi välja, et jaama või ooteplatvormile peaks tuldama 2-3 min enne rongi. See ei ole ajaveetmiskoht! Kas tõesti peaks OLE või keegi hakkama vastavaid selgitavaid plakateid jaama üles panema?

2 kommentaari:

  1. See töesti hea uudis, aga ma seda pole kuulnudki et vahepeal suletud see jaam oli??

    VastaKustuta
  2. Tänud!

    Sellega mitu korda jama olnud, korra isegi vist TV3 tegi pikema loo. Naljakas muidugi üldse, et jaamahooned käest antakse, ilma et ootesaali avamise nõuet sees pole.

    VastaKustuta