Blogiarhiiv

laupäev, 30. aprill 2011

SAASTAVABA EESTIMAA

Isegi ei tea, mida kõike võiks hõlmata selline teema. Ehk võiks korjata siia mõningate artiklite lingid, et vajadusel neid hiljem kergem leida!? See mõte tuli:

http://www.parnupostimees.ee/?id=427276

Õnneks näitavad kommentaarid, et ka mõistlikumaid ja sellist saasta südamesse võtvaid inimesi on olemas.
Siiski leidsin ka kommide hulgas tõelise PÄRLI!

Selge see 30.04.2011 10:37

Olen nõus, et see on ülitabav pomm!

*******************************'

Kas aitaks kui "pahalaste" kodu, auto jm samuti "kunstiga" katta?

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=427754

**********************************

Jutt küll organiseeritud kuritegevusest, aga...

http://www.postimees.ee/?id=429109

Ja Tervisioonis just jutt politseinike võimalikust koondamisest. "Avaliku sektori tulude kasv saab toimuda vaid siis... riigiaparaati ei suuda enam üleval pidada... Miks me vähendame tulumaksu? Muidugi jääb meil saasta vähemaks, kui pätid jooksevad Euroopasse. Ometi kripeldab...

******************************

http://www.tartupostimees.ee/?id=429456

Täna Riigikogu infotunnis mainis Ansip, et riigi eelarvest läheb politsei ülalpidamiseks 2,5 %. S.t. 2 korda rohkem kui põhjamaades. Veidi arusaamatu! Kuidas siis meil aina politseinike vähendatakse? Kuhu kulub raha?
Igal juhul uudis on kurb, kuid loodan, et politseinikud kiiresti terveks saavad!
Mõningate artikli kommijate puhul aga...

*****************************

http://www.tartupostimees.ee/?id=429680

Kohutavalt kahju!
Vaatasin AK uudiseid ja lugesin kommentaare artiklile. Mõni asi kripeldab veidi. Ehk õigus AK reporteril, et eeltöö oli tegemata? Ehk õigus ühel kommenteerijal, et juuresviibijaid ei tohi jätta hetkekski valveta? Ei tea. Ma ei võta eeskuju krimifilmidest, aga olen ikka arvanud, et politsei peab karmimalt käituma! Kui üks inimene on suures asjas kahtlustatav, siis isa (kes ju kasvatanud kurjategija) on eeldatav julgeolekurisk!? Väidetavalt oli tegemist esimese hukkunud Kapo ametnikuga riigi ajaloos. Kas senine suhteliselt "ohutu" periood on uinutanud valvsust?
Kui aga rääkida saastast, siis osa kommentaare tekitavad õõvastust...
Mõrtsuka poeg tabatud. Loodan, et ta proovib põgeneda. Sest oma võltshumaansuses oleme jõudnud sinnani, kuhu jõuda poleks kuidagi tohtinud!
Kurb, väga kurb tunne on hinges...

*******************

Täna siis Pealtnägija!

Ei ole probleeme. meil on kõik korras. Meil pole andmeid...

Meenub film "Viini Postmark". meil polnud andmeid...

Mis inimesed meil töötavad haiglates? Olen ise sarnaste probleemidega kokku puutunud, tõsi küll, ammu. Võiks arvata, et oleme muutunud rohkem inimlikumaks... Aga vastustest näeme, et vaid keerutama oleme rohkem õppinud!
Paljukiidetud Dr Vilosius, karistatud altkäemaksuvõtja . sõbralikult koos! Kas kuulus Vilosius ise käinud ka Keila haiglas? Mille väline väljanägemine meenutab koonduslaagrit! Ja ei julge ükski neist kõrgetest tegelastest isegi kaamera ette tulla!?

Vastused aga tüüpiline Ametniku keerutamine:

http://etv.err.ee/index.php?0561916

2 kommentaari:

  1. Sageli ma ei saagi meie inimkodanikest aru, milleks prügi viia sellisesse kohta??Milleks metsa alla???Kas laiskus viia teatud asju jäätmejaama, tekitab see kaifi tunde et prügi vistakse auto aknastki loodusesse? Rohkem hoolivust inimestele!!!

    VastaKustuta
  2. Põhjusi palju! Peamine aga niinimetatud "pohhuism", see tuletatud ühest võõrkeelsest sõnast. Näiteks kui küsida sellelt võõrkeelselt isikult, et miks ta viskab prahti maha, siis ta vastab: Mul .....
    Eestlane vastab muidugi teistmoodi. Vahel ka võõrkeelse väljendiga.
    Aga eks see näitab teatud taset!
    Paraku.

    VastaKustuta