Blogiarhiiv

reede, 8. aprill 2011

IGAÜKS OTSIB TEED PADAORUST VÄLJA?

Milline on tänavune kevad meie teedel?

Kui palju leiab riik raha omavalitsustele teede remondiks ja hoolduseks? Kas taastatakse Rahalised eraldused endises mahus?

Padaorust väljapääsu võime otsida ka hinges! Igaüks püüab minna oma teed ja oleks ju hea kui käibiks ütlus: Kõik teed viivad...Padaorust välja!?

Kas nüüd just viie rikkama riigi hulka, aga elamisväärse tasemeni jõuda võiksime küll. On ju niivõrd palju probleeme, mille lahendusi me otsime. Kasvõi töö eest vääriline tasu ja palgalõhed. Hinnatõus pole ainult väikese Eesti mure, aga meile on lähedasemad ju pma mured. Vaevalt, et eriti paljud on nõus abipakettidega Portugalile ja Kreekale ja teistele. Kui lugeda seda vähest, mis Kreeka elu-olu ja kommete kohta kirjas, siis ei pea ma kuidagi õigeks nendele oma vähesest rahast osa anda. Pigem annaks Jaapani kannatanutele! Sest kummaline oli lugeda Kreekas juurdunud kommetest maksta sissetulekut riigiametnike järglastele peale tolle surma. Midagi sarnast hiljuti kirjutati ja lisaks veel mitmeid veidrusi. Olakse järelikult valmis tegema seadusi nii, et keegi lähedastest peale surma saaks muretult elada lillegi liigutamata!? Selline eluviis on niivõrd arusaamatu, et tänan, ei! Kahjuks ka sellistel puhkudel otsustavad minu kui maksumaksja raha saatuse üle vaid üksikud kõrgemalseisjad. Nagu ka selle kulutamist eluaegsete vangide ülalpidamiseks ja üldse korduvalt karistatute hoidmiseks-toitmiseks vanglates. Muidugi ei saa me midagi teha, sest võltshumaansust ja -vagadust on rohkem kui muret oma laste ja lastelaste turvalise tuleviku pärast...
Aga mis saab meie teedest? Kas jõuame Padaorust välja ka väiksemates kolgastes? Ja oma hinges?

2 kommentaari:

  1. Küll me kunagi ikka sealt Padaorust välja saame-ainult positiivset mötlemist!!!!
    Superfotod saidi omanikul-talvine eriti lahe.

    VastaKustuta
  2. Tänud kiituse eest!
    Eks positiivne mõtlemine ikka hea, olen Sinuga täiesti nõus!
    Alumine pilt tehtud Järlepa vana allee alguses!

    VastaKustuta