Blogiarhiiv

neljapäev, 19. juuli 2012

Mis see on?

Jätkub raudtee remont ja ei ole siiani selgeks saadud, kuidas inimestega toimida. Rongid väljuvad Tallinn-Väiksest ja Ülemistelt, Balti jaamas aga segadus. Reisijaid oodatakse busside juures, mitte piuksugi ei tule aga "diktorilt"! Inimesed seisavad nõutult, nende hulgas väga palju rattureid. Siiski peab au andma GoRail`i tegelasele, kes ka ringi liikus ja Edela omadele, kes endast parimat püüdsid anda.
On ju teada, et suvi! Või äkki ei ole? On teada, et palju rattureid! Või ei ole? Üks buss peaks olema eraldi ja linnaliinibussi tüüpi, kuhu saaks rattaid ka salongi panna. Õnneks oli bussijuht siiski hakkaja ja toppis kõik rattad pagasnikusse ära.
Mingi karvik lubas pasunasse anda. Kahjuks polnud juhatada, kellele anda.Aga ega tast suuremat tolku poleks nagunii olnud, sest tema väitel polnud netis muudatuste all mingit infot. Ju siis kirjaoskamatu, mina vähemalt eile küll leidsin.
Äärmiselt tigedad olid ka ratturitest väljamaa turistid. Olevat eile mitu korda helistanud infosse. Huvi pärast uurisin, millisesse. Mingisse Raekoja platsi turismiinfosse. Sealt vaevalt muidugi mingit infot oodata on, ehk hullematki kui Balti jaama perroonil.
Ju siis ka diktori kohale pole kedagi palgata, Lastakse infot vaid lindilt ja sedagi pole siiani suudetud tagada Balti jaama perroonidel  piisavalt valjusti ja igas punktis.
Ei vaadanud küll tablood, aga vaevalt sealgi peale ID-pileti reklaami midagi asjalikku oli.


Kaa saabumiste puhul ikka sama probleem, mis eelmisel aastal, Ülemistel ei tea keegi, kus on buss(id)! Või kuskil Liival ei mahu ratturid peale ja peavad edasi sadamasse saama, buss pidavat teisele ringile tulema...
Ei tea, mis seal sel päeval sai ja kas laevale jõuti...

Hullem kui tuumafüüsika!?
Peale bussi saabus veelgi reisijaid ning nendele ei andnud keegi mingit infot. 

*************************

Et praegu remondis lõik 7. ja 9. pöörangu vahel, ei saa rongid Rapla ja Tapa suunalt Balti sõita. Ja ennegi sarnaseid põhjuseid olnud. Kui spetsialistid taibanuks tagalat kindlustada, s.t. ennekõike Lilleküla Ühispeatuse valmis teha, oleks tuhandete reisijate mured ja probleemid jäänud olemata. Piisanuks vaid mõne pöörangu paigaldamisest. M.O.T.T.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar