Blogiarhiiv

laupäev, 7. juuli 2012

Martin Roll, Meikar ja Pöörmeseadja

Jah, mine sa tea, ehk tõesti on lõpuks nagu ikka süüdi Pöörmeseadja...
Aga mulle meeldis see intervjuu. Kasvõi sellepärast, et stagnerumata inimene näeb, et kaugemalt näeb kaugemale ja et vahel tuleb "välja" minna. Ehk eemale.
Ja vägagi paljud mõtted ning mõttekäigud mulle tuttavad. Huvitav, kui inimene kirjutab just nagu õigeid asju ja annab õiget nõu, miks siis keegi, kellele nõua antakse või kellest kirjutatakse, ei saa aru, mis on õige? Või on siis õige see, mis pole õige? Teistega mitte arvestamine, ahnus, varastamine, petmine, eneseupitamine, kõike teelt pühkiv võimuiha, altkäemaks, põhjuseta tümitamine, pohhuism, ükskõiksus, õelus....

http://www.postimees.ee/899348/silver-meikar-ma-ei-taha-et-kedagi-pandaks-vangi

Aga kui loete, siis süvitsi ja mõtestatult.

Ha-ha-haa, kits kärneriks oli ka "Viini Postmargis"...


Moon
Mida sa jahud. Miks peaks Meikar vangi minema, kui kogu see haisev hunnik on mingi koorikuga kaetud ja Meikar oli vaid see, kes ühe otsa lahti nokkis. Ansip oli ju see, kes kiiresti augu ette tormas. Samas hakkas ka kits kohe kärneriks (justiitsministri alluv ettevõte) ning tormas asja "uurima".
Lausa halenaljakas on kogu see komejant ja kurb ka, sest oma rahvast peetakse ikka väga rumalaks.
Oleme endiselt ikka postsovjetlik riik oma endiste kommunistidest valitsejatega, kes on suutnud kommiraha eest JOKK skeemidega terve Eesti ärastada, sest nendel ju oli inside info.
Karta on, et JOKK on meil üks tuntumaid lühendeid...
Tänan, hr Samost, arvude eest!
Kui tahta, et liikmemaksudest jätkuks parteitegemisteks ja praegu makstakse aastas 1,5 eurot, ehk umbkaudselt 1 protsent kuludest. Maksta 150 eurot partei liikmena, et...
Miks erakonnad liikmemaksu ei tähtsusta? See on ju esiteks tuluallikas ja teiseks oluline side erakonna ja liikme vahel? Ilmselt peitub eelmises lauses ka vastus....on seda palju? Paljude lihtliikmete jaoks ehk jah. Kuid, lahutades kulutustest maha reklaamikulud ning reklaamides ennast tegudega (lollid teod ju antireklaam?), piisaks kindlasti poole vähemast. Seega, maksta liikmeksolekul 60 - 70 eurot - pole palju? Või veelgi õigem, liikmemaksuks näiteks 2% sissetulekust? Nii oleks ju õigem!? Haljale parteioksale jõudnud parteiliige maksab rohkem, töötuks jäänu aga vabastatakse parteimaksust... Väga eetiline ja õiglane!
Lp parteilased, kui sõna "eetika" on tundmatu, vaadake leksikonidest või korraldage koolitusi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar