Blogiarhiiv

pühapäev, 29. juuli 2012

Tore soovitus!


Kuidas nüüd võtta? Kas olla tolerantne? Täna hirmpalav, kuid ei näinud ma tõttamas tööandjaid appi! Artiklis soovitatav on täiesti elementaarne ja see peaks olema loomulik!

http://www.tarbija24.ee/922384/tooinspektsioon-soovitab-palavusega-toopaeva-luhendada

Või ikkagi, kustmaalt lähevad piirid? Rongiski hirmpalav ja tegin varakult aknad lahti enne väljumist, et natukenegi leevendada hetki enne sõitu. Kuid keegi arvab, et kuna tegemist hipirongiga, siis peaks lubama saabastega pingile ronimist!? Mis on siis elementaarne ja tolerantne? Jah, sellise ilmaga ei keela ma isegi õlut larpida, peaasi, et see jääb kultuursuse piiresse ja ei häiri teisi. Kuid teistega mittearvestamist ei talu.

Ükskord ütlesin kuulsusrikkale ülemusele, et kohta on ja seega võiks olla vilus, õunapuu all, paar pinki. Ülemus arvas, et hea mõte, aga "me ei tee seda". Kõik. See annab juba pidli sellisest ülemusest ning mingit austuseraasugi ei saa tekkida. Kuigi tegemist liiklusohutusega ja depoos vägagi raske ja ohtlik, tähelepanu hajumine enamasti toob kaasa rasked tagajärjed.

Tema kabinetis on küll aastaid juba konditsioneer ja Saku Läte toob joogivett. Kraanist tulev vesi on aga mitte just kõige meeldivam!
Õnneks on vahel juhtunud, et teine ülemus, kes OMAVOLILISELT oskab kaasinimestega arvestada, vahel toonud ka joogivett.

Sarnasus rongisituatsiooniga olemas, mõlemad vist tajuvad piire erinevalt ühiskonnast, olles rohkem maailma näinud ja üldse privileege loogiliseks pidajad. Kuigi sõidus kiskus küll vägagi nadiks enesetunne...
 Ometi, see, et oled käinud Hispaanias, Zimbabves, Tonga saartel ja ei tea kus, ei  tähenda avaramat vaadet maailmale ega automaatset kvalifitseerumist inimeseks. Enne tasub ikka Nuustakul ära käia ja leida side iseendaga...
Palavaga pole ka kliendil lihtne....


Head puhkepäeva, seltsimehed ülemused!

Kuid tean, et leidub ka täiesti inimlikke ülemusi ja nende alluvatel küll veab!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar