Blogiarhiiv

teisipäev, 17. juuli 2012

Ei ole pinki...


Endine Nädaline, nüüdne Raplamaa Sõnumid, üllitas loo pealkirjaga "On tänav, pink ja puu...", autor Maire Kõrver. On ülimalt kahju, et seda netist lugeda ei saa!

http://www.sonumid.ee/index.php3?teema=uudis&lookup=uudis&ID=514265

Sest just selliseid lugusid peaksid väga paljud lugema, kasvõi sunniviisiliselt. Üks selline lugu võib rohkem anda kui kahepäevane seminar. Muidugi mitte neile, kes sunniviisiliselt seminarile saadetakse ja kes ei kavatsegi sealkuuldut kuulda võtta. Ja selliseid tundub ametnike seas olevat. Siiski, kui keegi paneb pingi, mõeldes möödakäijale, kas pole see juba iseenesest mõtlemapanev? Samas näen ümberringi küllaga neid, kes ei saa aru, miks seda vaja või lausa lõhuvad või ei mõista, miks väravaesine võiks valgustatud olla. See kõik siis kui ei mõisteta teiste vajadusi.
Kui lubatav on aga see kui ametnik, näiteks Eesti Raudteel, ei mõista, et istepinke (prügikaste jm) on vaja igal platvormil? Või kui Pressiesindaja räägib süüdimatu näoga vabaajaveetmiskohtadest?

On see ettevõtte ametlik suhtumine või juhtkond ei mõista, kui negatiivse kuvandi ettevõttest jätavad sellised ametnikud? Heameelega saadakse neile selle artikli lingi ja küsiks. Aga sellest pole kasu, sest nad ei vasta. Neile on ükskõik nii inimene kui ettevõtte maine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar