Blogiarhiiv

pühapäev, 15. juuli 2012

Soodustused perele Eesti moodi.


Olen sel teemal kirjutanud ja ega ma majutuse hindades palju mööda pannud. Tegelikkuses on puhkus Eestimaal veelgi kallim. Huvitav, kui pea igaüks viriseb, et hinnad meil kõrged jms, siis kas viriseja ise ei märka kui väga ta ise ei oska kliendile mõelda?
Nädala sees 16 eurot inimese kohta enam-vähem normaalsuse piirimail. Kuid pere puhul peaks ikka soodustus olema suhteliselt suur, sest ega tavaliselt nagunii keegi ei soovi ööbida majakeses kus neljast kohast kaks hõivatud ja seega justkui osa voodikohtade raha kipub "kaotsi minema". Ole siis õnnelik, et pere üldse tuleb ööbima ja lase siis kahe lapsega pere ööbima 40 euro eest!? Või kardad, et pead käed peale seda rinnale risti panema?

http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/turismitalus-tuleb-perel-oo-eest-valja-kaia-64-kuni-100-eurot.d?id=64675652

 http://eestimaablogi.blogspot.com/2011/08/eesti-turism-rikkuritele.html


http://eestimaablogi.blogspot.com/2011/08/rongiga-kulla-eestimaale-12-perereis.html


Dirk

14.07.2012 10:31
Võrdluseks tooks Itaalias Camporgiano maakonnas maalilises mägikülas asuva kolme tasapinnalise maja,mis kõrgub külas kõige kõrgemal ning mille juurde kuulub veel äärmiselt hubane suvemaja,mille katusel saab grillida ning nautida suurepärast vaadet alla orgu ning taamal asuvatele mägedele.Kõik see ilu maksab 50 euri ööpäev.Omanikku silmapiiril ei ole,täielik privaatsus.Ahjaa,ning ei mingeid sääski,parme ega tüütuid kärbseid :)
 
 

Ats

14.07.2012 10:45
Reinokirjutas:
Olen nõus sellise hinnaga, kui selle sisse kuulub ka peretütre poolt pakutav teenus.
4 vastust
Aga siis peab peretütar ikka värske olema ,muidu tundub ikka kallis.
 
Ha-ha-haa...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar