Blogiarhiiv

kolmapäev, 11. juuli 2012

Kes pole meie poolt, on meie vastu...

Laulmise üle võib ju vaielda ja maitse samuti. Kuid on ammu selge, et teatud viisid annavad inimesele positiivseid emotsioone, teatud lood aga mõjuvad intelligentsusele pärssivalt.

Täiesti omaette fenomen! Raadio 2 kipub olema selline ajuvaba üllitis, mis inimesele midagi ei anna, rääkimata arengust Väga mõttetu muusikavalik enamjaolt ja seda siis ööpäev jutti. Ja mida arvavad sellest raadiojaama juhid? Muidugi, asi pole vaid ainult muusikas vaid ka jututubades jn.

http://www.ohtuleht.ee/484377

Henry Kõrvitsa sõnul on Raadio 2 näol tegemist intelligentse kuulaja raadioga. "Tsiteerides Margus Allikmaad: Raadio 2 kuulajaskond on selline, kes tänavale ei sülita ning kes joogipurki autoaknast teeserva ei viska," võtab Kõrvits kokku tema poolt juhitava raadiojaama kuulaja olemuse ning tõrjub igasugused arvamused raadiojaama vajalikkusetuse kohta.

Lubage naerda! SkyPlus ja Raadio 2 just sellised, kelle kuulajad kipuvad intelligentsuse poole pealt madalale jääma. Ega oska näiteks aru saada sellestki, et liiklusinfo pole mitte politseipatrullide asukoha teatamine, vaid hoopis midagi muud. Vahel kui Sky laseb seda nn liiklusinfot, siis olen ikka oodanud ka, et mõni kuulaja teatanud teistele liiklejatele mõeldes ummikutest või avariidest teel või remondist. Et teistel oleks parem ja ohutum liigelda. Kus sa sellega, õiged isamaa pojad kaitsevad üksteist ju politseipatrullide, mitte rullnokkade, roolijoodikute ja liiklushuligaanide eest!
 Nii et võib üsna kindel olla, et just nende raadiojaamade kuulajad loobivad õllepurke aknast välja. Kui aga keegi väidab vastupidist, ei saa teda tõsiselt võtta. Nagu enamust räp- või hip-hopmuusikat, mis tihti ei kvalifitseerugi muusika alla. Ega riimis ropendamine ja alaväärsuskomplekside väljaelamine pole kohe muusika. Aga neile on muidugi raske seda selgeks teha. Vaid ülimalt üksikud lood võivad head olla.

http://www.youtube.com/watch?v=ixdXyDaX9Cs

"Kui kommertsraadiojaamade programm lähtub ärihuvidest, siis meie pakume kuulajale palju sellist, mis raadioturul muidu kunagi löögile ei saaks. Omanäolised bändid, muusika. Minu eesmärk on jätkata seda rada, mida Heidy Purga on alustanud. Ilmselt tuleb panustada natukene rohkem selgitustööle Raadio 2-e rollist Eesti muusika edendamisel. Muudatusi plaanis ei ole, kuna isiklikud arvamused inimestelt, kes Raadio 2-te isegi ei kuula, meid ei puuduta."

Ükski endast lugupidav raadiojaam ei orienteeru jurale. Ja parem ongi kui suur osa sellest kunagi löögile ei pääsekski! On ju selge, et kui kommertsjaamal pole kuulajaid, siis pole ka seda jaama! Kuidagi väga vastuoluline jutt eespool!

Selgitustööd kipuvad meil paljud tegema oma rollist nagu sm Mets või teised. Tavaliselt viidates sellele, et "see" ongi kõige õigem, parem ja vajalikum. Eeldatavasti oskab intelligentne kuulaja ise õiged väärtused üles leida.

Ega mu isiklik arvamus polegi suunatud neile, keda teiste arvamused ei puuduta või marru ajavad. Sest iga raadiojaam huvituks ise arvamustest. Kasvõi sellest, miks intelligentsed inimesed midagi paremat kuulavad.  Ja ehk võiks omale selgeks teha, miks Raadio 2 ei kuulata eriti? Just sellepärast, et see pole kuulatav.

See tuletab meelde reklaami trammi külgedel. Et ajaleht Stolitsa pole müüdav. Naljahambad arvavad selle peale, et see sellepärast, et see leht juba end ära müünud...

maksumaksja, 15:23, 11. juuli 2012
Ei usu , et tavakodaniku arusaam mõistest intelligentne ühtib seltsimees Kõrvitsa arusaamaga 


t., 16:01, 11. juuli 2012
äkki kodanik kõrvits avalikustab, milliste raadiojaamade kuulajad sülitavad tänavale ja loobivad autoakendest purke välja? intelligentne kuulaja ei vaja r2 oma hip-hoppide, r&b-de, d&b-de, indiede ja muu säärasega, samamoodi ei taha ta kuulata hommikust edevuse laata. r2 võib jääda, kuid tehku seda ilma maksumaksja abita !! 

Nõus! Riik peaks maksma ikkagi selle eest, mis oma inimeste arengule kasuks tuleb. Mõttetu jutt raadiost ei ole seda teps mitte.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar