Blogiarhiiv

neljapäev, 13. oktoober 2022

Mustvee - Jõgeva.

 


 
Bussiaknast pildistada pole alati lihtne, küll võivad olla aknad mustad, peegeldused segamas, rappumine, vähe aega suumi muutmiseks, ees nurga tagant välja vupsava millegi tabamine (eriti keeruline, kui ei saa esipingil istuda, sest mõned bussijuhid siiani blokeerivad seda), viltused tabamised jne. Aga kindlasti on see omaette kogemus kui tajud, et iga hetk võib olla uus eriline ilu!







 
Bussis aga vihma ei saja ja "kurjem" ilm andis hoopis teistsuguseid pilte.










 
Valla nime ei tasuks aga sellistel käkerdistele panna, ega see neid paremaks ja mugavamaks muuda? Pigem nagu häbi peaks olema....
Üldse on ootepaviljonide muresid rohkem, neis olevaid ootajaid sellise lahenduse juures bussijuht ei pruugi märgatagi. Eriti pimedal ajal. Ootepaviljonilt ootaks ilu ja stiilsust ning ka eesmärgi täitmist, seega, tehkem paremad ja paigaldagem õige nurga alla?.
Peispsiäärel oleks veel olulisem tagada parkimiskohad ja müügiletid mõneski peatuses, see aitaks kohalike müügisoovile üksjagu kaasa.















 
Järgmisel korral võiks olla valmis ka Laitse Mägi bussipeatus?






 
Mõni pilt siin tundub olema ehk nukravõitu, aga seegi on ju emotsioon? Mulle endale näiteks selline pilt meeldib ikkagi väga.













 
Sellistest bussisõidupiltidest saadav emotsioon on minu jaoks väga eriline.














Endiselt pidin aga leppima sellega, et ei saa Jõgevalväljuda selles peatuses, mida soovin. Kohalikud ei saa seda aga aastast aastasse...









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar