Blogiarhiiv

laupäev, 3. november 2012

Kodu.

Kodu tähendab maja ja inimesi. See on meile kõigile oluline, vahel aga märgatakse seda ehk veidike hilja. Uni hakkas otsa saama ja vaatasin Fox`i. Kelmid. Väga ja väga hästi tehtud sari. Üks kutsu oli ka seal ja see muidugi tuletas kohe meelde Daisyt. Mitte ainult. Elu on lühike ja kui ei näe noorelt, mis enda ümber on, tuleb vanast peast rohkem pingutada. Tahaks matkale. Sest matkal näeb paljut. Ilusaid kodusid ja loodust. Inimesi. Leidke ka enda jaoks võimalus elu vaadata ja nautida.
Kodud on värvilised ja vähem värvilised. On ka maapärast laastukatust...


Hea , et leidub kedagi, kes tegeleb elu alleshoidmisega. Valitsusparteidest seda väga loota ei saa, pigem toimub külaelu väljasuretamine.

Maal on kõik sõbrad. Hoiamegi neid....







5 kommentaari:

  1. Ilus majakene-tekib töeline hubane kodutunne ja eriti siis kui värvilised-sulelised söbrad akna tagust külastades meele röömsaks teevad. Hoidkem neid köiki!!

    VastaKustuta
  2. Tänud, Pirtsu!

    Vahel paneb imestama, et meil ikka igati püütakse maaelu välja suretada...

    VastaKustuta
  3. Maaelu peab ikkagi elavana hoidma, muidu kaob minevik ja tulevik üldse ära! Leidsin netist jubeda artikli _ maad tabab selle aasta detsembris 20nda paiku pimedus, kuna miski ei toimi kommunikatsioonivahenditest, ei elekter jne siis inimesed elavad selle üle maal looduse keskel peidus elades-kasvöi ajutiselt veebruarini- varudes 2kuu toidu, küünlad ja küttepuud, vesi!! Välja keelati minna kui siis lähedale -sest on suur hukkumisoht.
    Selle asja täpne nimetus oli galaktiline nihe ja ausalt öeldes hirmutav aga jääme ellu kui varustame end. Nii et vahel on maamaja vajalik kuhu varjuda teatud ohtude eest. Loomad pidid seda ette tundma ja saavad hakkama.
    Arvata on et inimesed selliseid asju ei usu aga igaks juhuks peaks valmistuma!

    VastaKustuta
  4. Tihane nii armas rasvapallikese kallal!!!

    VastaKustuta
  5. Tänud, Pirtsu!

    Kodu alati oluline, varjuda võib seal ju vahel ka lihtsalt, et puhata. Ja puhkadki alati kõige paremini oma kodus?

    Universum niivõrd keeruline, et saladusi jätkub siin tuhandeteks aastateks. Peaasi, et ise oskame siin ennast alles hoida!? Aga selliseid ennustusi (erinevate sharlatanide poolt?) ma ei usu. Lihtsalt sellepärast, et teoreetiliselt võib meid iga hetk neelata või must auk. Ja ongi lõpp! Aga sellele ei maksa mõelda, seda enam, et sadu igasugu ennustusi tehtud ja valmistumine kaasa toonud vaid mõttetusi. Nii et elame, naudime tihaseid akna taga ja rohkem peaks püüdma üksteisele olemas olla. Mitte poliitikute moodi, kes vaid mammonast unistavad....

    VastaKustuta