Blogiarhiiv

laupäev, 29. september 2012

Millest jääb puudu?


Kurb on lugeda ja vahel võtab võimust soov võtta kaigas...

http://www.parnupostimees.ee/965862/vandaalid-said-jagu-reiu-raudteesilla-valgustitest/

http://www.parnupostimees.ee/989478/vandaalid-tostavad-parnumaal-pead/

 http://www.parnupostimees.ee/987206/pulli-uus-raudteejaama-bussipeatus-langes-vandaalide-ohvriks/

Aga ei tohi ju isegi tju-tju teha, nagu tegi hunt tuntud multifilmis!

Mida teha? Kõik need Põltsamaad ja Türid ja muud kohad, kus aina rohkem rämpsu pead tõstmas ja võim on jõuetu... Ühes normaalses riigis astuks siseminister tagasi ja ehk teisedki. Seda enam, et politseid tahtlikult "kärbitud" - üheks põhjuseks tulumaksu alandamine valimisvõidu eest... See aga ei luba ju tunnistada oma vigu!? Nii et tagasiastumine jääb ära ehk jätkame enesekiitmist...

Tegelikkuses juba kiidetakse kui hästi täidame valimislubadusi. Vabandust, nemad täidavad...

Üpris masendav tunne tuleb peale kui mõtlema hakkad. Tean, et ei tohi hinge võtta, aga miski siin riigis on ikka väga mäda! Eriti valus on lugeda kui lõhutakse pidevalt isegi kalmistutel! Millistest kodudest sellised värdid tulevad? Kas sellistest, kus kassi uputamise eest laksu antakse ja pärast kohtus litaka saab pereisa?

Muide, samasugune prügikast tõi Balti jaamas kaasa rööbastelt mahamineku. Kas riigimehed hakkavad mõtlema, et omal ajal kui nemad "ohus" olid Haapsalu rongis (kui eurorongi teele takistusi laoti) ja siis hirmus kisa tõusis ja nüüd oma kodanikele lastakse südamerahuga sama teha? Asi on naljast kaugel!

2 kommentaari:

  1. Eile Pealtnägijat vaatasid vä? Mida kuradit sa ootad siit? Algul oli hirmutav, pärast ajas naerma. Ja kuidas nad kokutasid kui relvast oli jutt. Elu ongi nagu filmis! Välijuht sai pasunasse kui tuli, selle asemel, et tukk välja võtta ja juhtida oma alluvaid. Politseinikest kahju, nad süsteemi ohvrid ja neid vaid õpetatud olema äpudena. Tegelikult pidanuks nad tule kõvasti peale tõmbama, et jummala eest mitte jätta inimestele muljet, et päris tsiviilid kaitseta. Mida tundsid need naabritest tsiviilid kui politsei lahkus? Ma kurat küsiks tulumaksu tegasi, sest ei saa ju maksta olematu teenuse eest?? Sinna olnuks vaja siseministrit ja, kes kõik lahendaks ju! Häbi, no on häbi, aga poliitikud paksu persega lamasklevad edasi ju.

    VastaKustuta
  2. Tänan, Anonüümne!

    Minul on valus kommenteerida. Sest vaatasin. Kuni päti ja juhtivprokuröri mõistuse tase on ühesugune jääb vist tõesti üle tulumaks vaid tagasi küsida. Sellised asjad jäävad eelkõige nende südametunnistusele, kes surmanuhtluse kaotasid. Koos juhtivprokuröridega....

    VastaKustuta