Blogiarhiiv

pühapäev, 14. august 2011

RIMI RAVIOOLID

Olid vahepeal artiklid, kus kirjutati Rimist. Ja sellest, kuidas eestimaiseid tooteid ei taheta müüa. Ja kuidas tellitakse tooteid kurat teab kust, et aga odavamalt saada. Ja kallimalt müüa!

Usun, et meil toidust kirjutavad blogisid küllaga ja mina pole kokk. Lihtsalt tavatoidu ostja. No ja mõtlesin, et üle pika aja lähen Rimisse. Ja üle pika aja luban endale sushit. Muidugi seda enam müügil polnudki! Koperdasin siis poes ringi ja otsustasin hoopis ravioole osta. Kuna pelmeenid mulle meeldivad. Ostsin. With meat. Koostises kirjas lausa "suitsutatud sink". Võib-olla seekord tassiti sink koju, igatahes toode oli jube! Ei mingit liha maitset, viisakalt öeldes üks plödi plönn! Süvenesin pakendisse! Omatoode ja seega pole valmistajast sõnagi peale selle,  et tehtud Itaalias ja "toodetud tehases, kus töödeldakse kala ja koorikloomi".  Mida see võiks tähendada? Seda, et see tehas teeb kõige odavamalt? Selge, et sellises tehases pole aimugi lihatoodete valmistamisest.

Jääb mulle see käik Rimisse pikaks ajaks viimaseks. Kui mõtlema hakata, tulevad ikka külmavärinad peale! Võõramaine firma müüb Eestimaal sodi nagu loomadele!? Ja kuidas ennast ikka osatakse üles haipida! Ennast kiitmast ma ei väsi...

Ega selle kirjutise mõte polegi muu, et kui ikka poodi minna, siis tuleb ette vaadata ja taha vaadata ja palju mõelda!

2 kommentaari:

  1. Tösi ta on et suuremates poodides valikut on aga siiski toidu koostis ja tegelik päritolu jääb meil paraku teada saamata-see koorikloomade ja kalavärk marukahtlane??Selge mina neid ei osta! Grossi valikutega vöib siiski rahule jääda-eelistame eestimaist alati!

    VastaKustuta
  2. Tänud, Pirtsu!

    Minagi eelistan võimalusel Grossi! Aga muidu üldse eestimaist, kui vähegi võimalik.

    VastaKustuta