Blogiarhiiv

neljapäev, 4. august 2011

ELUPÄÄSTJA KITSEKÜLAS 2

Vastavalt eelnevale teemale on sii sarnasust mitmeti. Keskkonnaprobleemid mõjutavad samuti meie elu ning kuigi samas lähedal sellega väiksed mured, siis tegemist väikse probleemiga. Ometi...

Kas keegi jälgib olukorda oma tänaval, linnajaos, vallas, metsas jne? Või on tihti tegemist vaid "töölkäimisega", mitte "töö tegemisega"?





Selline pilt avaneb kuulsal Filtri teel ja jälgida saab seda juba vähemasti mullusest aastast! Et aga olukord muutusteta ja maa seest tulev tõrva hulk pigem suureneb, siis lõpuks teatasin sellest Päästeametile. Kuna mõnepäeva jooksul midagi ei muutunud, teatasin uuesti. Jäi mulje, et eelmine kord ei leitud üles ja löödi käega. See küll vaid mulje...
Küll aga...
Kas tõesti keegi, kes koristab kõnniteed, ei peaks sellest teatama, kuhu vaja? Ükskõiksus? Või teatas, aga Ametnik jättis reageerimata? Ei huvita miski, mis ümberringi toimub, ei hooldusfirmat, ei Ametnikku, ei kesskkonnakaitseorganisatsioone ega mitte kedagi? Kuidas saab see olla normaalne?

Ning üldse, mida jäeti maa sisse Filtri tee ehitusel, kui nüüd lausa tõrvamaardla? Mida võib veel seal maapõues peituda? Kuidas teetegemisel tööd tehti? Kuritahtlik ükskõiksus?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar