Blogiarhiiv

reede, 26. august 2011

MARDIL TÕESTI ÕIGUS!

http://www.parnupostimees.ee/542250/juhtkiri-oige-jutt-mart/

Loomulik, et oma kodu ründaja tuleb maha lasta! Kui on vaja, teen ma seda ka oma kodus!

Võrrelda Drambjani jaMart Laari ütlust Londoniga ja Pronksööga, siis on ilmselge, et sellised laamendamised peaksid kuuluma hoopis karmima kohtlemise alla! Ei ole mõtet rääkida politseiriigist, tähtis on vaid elementaarne kord ja oma seaduste ning kaaskodanike austamine!
Kuigi siin riigis osatakse maha suruda ka sõnavabadust ja inimeste õigusi, ei tähenda see, et maha peaks suruma rahulikke protestiaktsioone. Kui aga sellised aktsioonid muutuvad laamendamiseks, siis peaks mõistusega inimesed ennast distantseerima ja laamendamist jätkavad "kodanikud" oma karistuse kiiremas korras kätte saama. Kasvõi otse tänaval!
Liigne liberaalsus viib viimasegi austuse kadumiseni inimeste ja nende vara vastu! Sealhulgas ka riigi vara vastu, mis muretsetud kodaniku kui maksumaksja raha eest!



Lõhkuda võib ka ametlikult!
Tõepoolest, kuidas teab Olerex, mitu korda käivitub alarmsüsteem? kas hoone on juba nende oma??? Ja vaid oodatakse sobivat momenti, et põrakas ära panna?
Olerex pidi ju olema eestimaine firma!?

Akende ja muu lõhkumine on juba kivi politsei ja linnavalitsuse kapsaaeda. Preguse platvormi otsas võib aja jooksul olla kogunenud juba kümneid kilo klaasikilde, see näitab, et koht on pättide ja joodikute meeliskohti. Kas mõni patrull kasvõi harvagi seal ringi jalutab? 

********************
Et politseiga tegemist siingi


siis mind huvitab, miks peab mõni härra õigeks "valjuhäälselt" protesti avaldada, ise teadmata, milles asi!? loomulikult soovivad reisijad kiiresti sihtpunkti jõuda, kuid tagantjärele (just tagantjärele, sest kod Salasoo isegi peale kirjaliku vastuse saamist ei mõista justnagu midagi) tasuks ehk hoopis nõelda, mida võib bussireisijate tähendada üleväsinud bussijuht!? Seda enam, et see pole naljaasi ja üks väsimusest põhjustatud viga võib kaasa tuua sellesama bussiseltskonna kiire jõudmise... võimalik, et mitte koju!
Tasub tähelepanu pöörata, et juht rikkus eeskirju rohkem kui ühel korral! Kas see antud juhil või antud firmas tavapärane? On ju teada, et firmaomanikud tihti ei huvitu eriti tööaja seadustest.

*********************************


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar