Blogiarhiiv

neljapäev, 17. veebruar 2022

Uue porgandi uued istmed.

 

 
Pilte otsides avastasinühe lõbusama pildi vanast ajast. Siis kui eraomaniku raudteel oli tihti probleeme vedurijuhi ja -abi istmetega. Nii et porgandisse sellist siiski ei tule.
 
 
Peab Elronit tunnustama, tasapisi hakkab neist ehk asjagi saama. Kui tegeleti ammu uute porgandite tellimisega, oli kuuldavasti plaanis neisse paigutada trammiistmed. Teate küll neid õhuukesi, kaetud riidega? Korduvalt sai tollal soovitatud tuua mõned istmed Balti jaama ootesaali proovimiseks, aga see oli nagu hane selga vesi - arrogantsus oli nii kõikehõlmav.
Täna olid aga juurde tellitud rongide võimalikud istmevariandid kohal! Ja nagu näha, siis ühes normaalses ootesaalis (seal, kus Tallinki veinipood) oleks sellised vägagi oodatud! Et neid proovida, tuli ka inimestele meelde tuletada, miks need istmed siin olid.
 
Anna oma panus Elroni uute rongide istmete valikul🚂
2024. aasta lõpus jõuavad Eestisse Škoda poolt valmistatud kuus uut Elroni rongi.
👉Et ka Elroni rongireisijad saaksid avaldada oma arvamust, oleme mõned uute rongide istmete näidised paigaldanud selleks nädalaks Balti jaama ootesaali.
👉Ootame teid istmete näidiseid proovima ja tagasisidet andma Balti jaama ootesaali iga päev kell 8:00-21:00. Siinkohal märgime ära, et näidisistmete tekstiil, disain ja muud detailid ei ole veel lõplikud, vaid istmed on mõeldud eelkõige reisijate arvamuste kogumiseks.
👉Oma hääle istmete kohta saab anda suuliselt Elroni infokassasse, skännides ootesaali seinal olevat QR-koodi mille kaudu avanevas küsitlusvormis saab lisada ka ettepanekuid ja kommentaare.
Küsitlusvormi saab täita ka siit: https://forms.gle/nVsdJJ2onPLm8ePA8
👉Meelepärane iste valige nii 1. klassi, kui tavaklassi istmete seast.
👉Istmed on Balti jaama ootesaalis proovimiseks 16.02-21.02.2022.
 
 
Pildil I klassi variandid. Mitte istmekatte järgi, oodatakse pigem inimeste arvamusi istme kui sellise kohta, mugavuse kohta.
Ma ei saanud muidugi nii kiiresti õiget tunnet, sest küsimus ju eelkõige pikkades sõitudes, aga tundus, et nr 5 (paremal) on mugavam. Ja olgugi, et see polnud küsimuseks, nahkistmed vist hea valik igatahes pole. Praeguste puhul on see katteriie küllalt hea!
 
 
II klassi istme variandid. Nr 1 (vasakul, puna-must) tundus kõige mugavam. Ja ma ei tea, kas pettis tunne, aga millegipärast polster ei olnud täiuslik, tagumikualune oli justkui kergelt muhklik!? Võimalik, et tegemist kasutatud istmetega ja seetõttu ka see tunne? Igatahes tuletasid need muhud meelde kohe Turquise-sarja buss, kus istud tõesti nagu muhkudel, külje pealt turvavööd lukustused vägagi tuntavad.

 
Aga igaüks saab proovima minna. Oma tagumik on ikka kõige parem indikaator!
 
Igal juhul tore, et selline võimalus loodud, mis sest, et parim variant olnuks neid mõnes rongid katsetada. Nii 2-3 tunnise sõiduga.
 
********************************************************
 
Aga kui huvi aktuaalse vastu või huvitavad hoopis luuletused või soovite ise midagi avaldada, siis
 
 
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar