Blogiarhiiv

esmaspäev, 29. august 2011

ÜHISPEATUSED 23 - EVR IKKA VANAS VAIMUS?

Väidetavalt tegeleb EVR aktiivselt ooteplatvormide eelprojekteerimisega Tapa-Narva liinil ja ka Maanteeamet on teinud küsitlust bussi- ja rongipeatuste ühildamise kohta. Ometi tundub, et mitmed omavalitsused pole sellest kuulnudki!?
Kas tõesti toimub tüüpiline venitamine, kuni omavalitsustele topitakse taas nina alla valmis projektid ning küsitakse "arvamust", millega ei pruugita üldse arvestada?
Mis siis ikka. Suvi lõppemas ja paras aeg alustada aktiivset pommitamist kirjadega. Muud vist üle ei jää. Tegin ka ettepaneku leidmaks võimalusi kõigi osapoolte kohtumiseks peatustes koos "kaugemalt tulijate" rongisõiduga, aga tundub, et seda loota oleks naiivne. Kuigi koostöös pidavat peituma jõud...


6 kommentaari:

  1. Tundub vist Narva jaam`?? Olen külastanud sealset kanti kunagi, täitsa huvitav koht:D

    VastaKustuta
  2. Tänud, Pirts!

    Eks ta kena jah. Vanasti sai ujumas käidud, paar päeva tagasi aga just rattaga kolamas. Matkajate jaoks muidugi rongiliiklus sinna hullem kui Venemaa kolkas...

    VastaKustuta
  3. Elu võimalikkusest maal, Võrumaal
    http://vorumaateataja.ee/index.php/component/content/article/12-uudised/839-minister-pollupidamise-erisustega-vorumaal-ollakse-kursis-ja-nendega-pueuetakse-arvestada.html

    Isegi nii rikas riik nagu Norra on lõpetanud agressiivse maaelu toetamise.

    VastaKustuta
  4. Tänud, tiberi!

    Paistab huvitav artikkel. Tutvun põhjalikumalt hiljem. Töölt tulles ei noki pea nii hästi, tahan aga hästi kursis olla.

    VastaKustuta
  5. Mis on siis põhilised põhjused, miks ei saa suheldud omavahel? Mida kardetakse või tõesti vaid hoolimatus?
    Käisin korra rongiga Pärnus ja sõitsin bussiga edasi Häädemeestele. Pidin hommikul minema, sest õhtul rongilt bussi pole vist. Ebamugav ju kui pead hoolega valima, millal sõidavad, mitte millal sulle sobib!

    VastaKustuta
  6. Tänud, Juss!

    Eks neid põhjusi palju, ehk ka bürokraatiat palju ja ametnikud ei jõua vast nii palju suhelda! Ning kui mõtlema hakata, siis paljude teemade puhul huvitatud pooli palju ning kõik ei tule pähegi.
    Hoolimatust kindlasti palju. Kui ikka küsitakse mingit arvamust MV-lt, siis oleks ju loogiline, et sama kiri läheks ka valda ja linna. Aga ei lähe, kas siis ollakse ise piisavalt spetsialistid või mis, ei tea. Kindlasti teavad kohaliku elu paremini kohalikud ja enamus ju oma vaatenurga alt. Nii peakski asju laias ringis arutama.
    Kui kedagi ikka palju kritiseeritud, siis võiks eeldada, et lõpuks võtab ühendust ja suhtleb. Aga ülivähe, kes huvi tunneb.
    Pärnust käisin ka vahel Kablis ja minu teada ka õhtul ei saa bussile. Aga muidu mõnus kant, imehea auraga.

    VastaKustuta