Blogiarhiiv

reede, 19. august 2011

RAKKE

http://www.virumaateataja.ee/534472/rakke-tahistab-tahtsat-rongiliikluse-juubelit/

Eriti tore on juubelit pidada laupäeval, kui peatub eriti vähe rpnge. Ja riigi panuseks see, et kohalesaamiseks peab laupäeva hommikul eriti vara tõusma, kui rongile minna. Sest eriti oluline on mitte lisada Rakke peatust R ja P paarile kiirendatud rongile.

Eriti tore muidugi ka see, kui uus peatus tuleb jaamast kaugemale, selle asemel, et see jaama ette teha...

Aga ilusat ilma vallapäevadeks!

*************************

http://www.virumaateataja.ee/537056/rakke-tahistas-rongiliikluse-juubelit-ning-taasiseseisvumispaeva/

3 kommentaari:

  1. Juhuslikult sättisin end teie huvitavale blogile, nimelt elan ise ka Rakkes ja tahaks saada nädalavahetusel kiire rongi peale aga tutkit!!! Kuidas peab siis inimene linna tööle saame kui meil köigil erinevad tööajalised graafikud?? Siin mul möned kolleegid kellel täpselt sama mure, meil siin kohapeal tööd eriti pole ja tuleb minna pealinna suunas aga ei saa, kui tahad minna siis peab eelmine päev ette söitma kellegile kukile öömajale!!!???? Milleks ma pean häirima teiste kodurahu selleks et mul vaja tööle minna-ma saaks ju otse pealinna, kui nädalavahetusel peatuks meil 2kiirrongi kasvöi???

    VastaKustuta
  2. Tänud Gaty!

    Olen sinuga täiesti nõus! Kusjuures Rakke inimestega juhtumisi väga tihti jutuks tulnud nende rongide peatused! Küll omalt poolt ka vallavalitsus palvekirju teinud, kuid ei midagi! Küllap kardetakse, et kui Rakke saab, tahavad teised ka saada...
    Kusjuures, mõne rongi puhul nendest ehk tõesti võiks olla Aegviidu (kui saab el.rongile istuda, see annab lisavõimalusi ju Kehra jt kohtade elanikele) või Tabivere!?
    Aitäh toetavate mõtete eest, usun, et parim mõju siis kui võtaksite kätte ja kirjutaksite valda, MV-le, MKM-i - ka vee tilkumine murendab kivi ja selle põhimõtte järgi tegutsen ka ise...

    VastaKustuta
  3. Möte jumala öige! Nii et parimaks liikumiseks oleks vaja kiirekate peatusi nagu reisidel 0013 ja 0016 kindlasti!!!!

    VastaKustuta