Blogiarhiiv

pühapäev, 15. mai 2022

Kalamaja Hoovikohvikud 2022 - 2. pool.

 

 
 
 Ja kuigi taas rohkem rõhku inimestele, siis natuke ikka muid pilte ka. Enamjaolt sain ka inimestele öelda, et nad pildil, aga 100% see võimatu. Ning siin mu meiliaadress olemas, kui keegi leiab end ja ei soovi siiski pilti siin näha, siis andku aga teada. Aga AITÄH kõigile, kes aitasid pildiseeriad kokku panna.



 
Ja ega ma siiani ei tea, millest sõltub see, kas pilt on hästi või väga hästi õnnestunud. Kuigi Kalamaja maju ja vaateid olen ennegi pildistanud, siis seekord mõne pildiga olen ise väga rahul.







 
Mõnesse kohvikusse juhatavad ka tähelepanelikul vaatlemisel vana jäljeküti...






 
Ka see vana kuuri ja maja pilt meeldib mulle endale.


 
VÄGA maitsev lõhe-kreveti pannkook.




 
"Kuulsuse narre", seda uut, pole näinud, aga need vanad kuurid toovad vaimusilmas ette pilte vanadest aegadest. Hoovide, pesuköökide jm.





 













 
Jõudsime õigeks ajak, kui pillimehed (pillitüdrukud) juba pille pakkisid ja tellimise peale kuulsime ikka ühe loo. Väga tublid!!!





 
Ka see vaade on pildina justkui õnnestunud. Võib olla mõjutab seegi, et puud pole päris lehes ja nii näeb rohelise "vahelt" rohkem?
 
Et värav oli lahti, põikasime ka Häli lapsepõlvehoovi.








 
Väga tubli noor kohvikuteenindaja väga selge ja konkreetse tootetutvustusega - karulauk jm alles eile maalt, mis on mis jne.

 













 
Aga jalad hakkasid lõpuks tunda andma. Ometi oli kindel plaan Jaan Elgula ära oodata ja vähemalt paar lugu kuulata.


 
Seniks sai muud muusikat nautida.

 
Nagu nautisid ka paljud teised.


 
Kõle tuul pani siiski põikama teise kohvikusse, kus õnnestus "althõlma" glögi saada.


 
Aitäh!




 










 
Kontserdi võinuks tituleerida ka päikeseprillide kontserdiks...






 
Vinüüle liigub ja mis saab olla veel parem, kui saad ka autogrammid?


 
30 on siin aga eriti mõistlik kiirus. Tore!



 
Käima läks!


 




 
Tore! Kuigi minu mure on väiksemgi tümps ehk bassid, mis südamele hästi ei mõju. Aga väga rahul, et ära ootasin.


 
Ja saigi ring peale! Kalamaja Hoovikohvikute puhul võib neid parimateks kiita igal juhul ja seda suuresti just hoovimiljöö pärast!

 
HEAD VAATAMIST!
 
Kuna blogi päises näeb (oktoober) vaid osasid postitusi poolikute pealkirjadega ja oktoobrikuu "uputasin" teiste postituste siia kopeerimisega (VAREM EESTIMAA BLOGI 2 ning 3 ja EESTIMAA LOODUSE BLOGI ning kogemata KUSTUTATUD POSTITUSTE FOTOMATERJAL), siis on vaja ka ülevaadet, mida ikkagi leida. Nii jätkasin veel novemrist 2021 - märtsini 2022

Kui avate 2021 oktoober kuni 2022 märtsikuu lehe, siis IGA KUU VIIMANE POSTITUS ON PEALKIRJAD LINKIDENA! Teie jaoks siin nüüd kerimist muidugi palju, aga see-eest kõik postituste pealkirjad olemas, neile klikates ka neid näete! Ja võin ette öelda, et suur osa tollaseid, aastatest 2012-2016 olnud kitsaskohti on samad ka täna, siis aktuaalsus pole kadunud. Ajalooks muutunud piltide mõjust rääkimata!

Teine variant on arvutiversioonis paremal küljel SILDID. Neid pidi, olgu siis kohanime, erakonna, Kalamaja vm otsinguga avanevad postitused, alla kerides VANEMAD POSTITUSED klikates järgmine jne.
Küll aga on tohutult palju neis teemades ilusaid pilte ka Läänemaast ja Haapsalust. Kuidas siis teisiti - Eesti ilusaim linn ja Romantikapealinn! Aga ka kõikajlt mujalt ja kõigest muust postitusi.

Südamest vabandused ja kohtumiseni!


 

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar