Blogiarhiiv

pühapäev, 6. märts 2022

Elistverest Jõgevale taas taksoga? Mai 2021.

 

Reede, 14. mai 2021

Elistverest tagasi tellin jälle takso?

 

 


 
Siinsetest vigadest ja probleemidest eelmises postituses juba kirjutasin. Aga ikkagi tahaks läbi põigata ka Kuremaalt või Palamuselt. 








 
Tiirutasin siis bussiga kaasa, sest ümbruskond ju ilus ja näen ära neid kohti, kustkaudu pakutud bussiliinid sõitma peaks, Luualt siis läbi Kaiavere, Elistvere Loomapark, Äksi ja vajadusel ka Lähte ja Kärkna Jaam Tabiveresse või Tartusse.



































 
Jõgeval uus kerko. Vanast veetornist. Üleval ka vaateplatvorm.






 
 
 
Et siis Elistverest otse Kuremaale ei saanud, pidin sinna sõitma Jõgeva kaudu.





 
Mõnes bussis saab õnneks ka natukenegi tuuleõhku. Ja kardinadki olemas.

 
Jõgeval endiselt pole busside sõiduplaanides mingeid sidumisi rongidega ette võetud. On siis põhjus võimusõjas või üleüldises hoolimatuses?


 
Uskumatu ju seegi, et vallavalitsuses (hoolimine nagu vallalehes kirjas) ei saada aru, et siia on vaja Jõgeva Alevikutee bussipeatust? Kas tõesti peaks selleks, et oma kodu juurest mööda sõita, peaks enne kõmpima kilomeetreid bussijaama?

 
Teine bussipeatus seal taga, mäe otsas.













 
Eestil pidi teedevõrgu ülalpidamine juba ülejõu käima. Neljarealiste kõrval ongi hea, kui maal kasvõi jupikese pinnatud või augud parandatud saab.








 
10 minuti jooksul sõitis mööda kaks metsaveoautot.



 
Härrad-daamid vallavalitsusest! Tõesti arvate, et siit peab reisija minema bussijaama, et samuti siis kodust mööda sõita?




 
Aivar Kokk vähemalt võttis asju bravuurikalt, tahtis ka keskväljakut ümber teha. Taas osaliselt siis kivi-betoon variandina, aga siiski mõningase haljastusega. Teised ei saa aga üldse suurt midagi tehtud?





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar